Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Luuletteko, että tyylitaju ja koulutus kulkevat käsi kädessä kiinteästi?Tunnen tosi monta akateemista, jotka ovat antaneet lapsilleen sellaisia nimiä, joita täällä pidetään arveluttavina. Kaikkien taustoja en toki tiedä.Pitäisikö teidän mielestänne akateemiset tyylitajuttomat erottaa kokonaan omaksi kansanjoukokseen - ja esim jopa jo koulutuksen aikana sijoittaa jotenkin " ala-arvoisempaa" tutkintoa suorittavaan ryhmään?

Kommentit (26)

Kiva juttu. Olenkin suunnitellut uutta rotuhygieniajärjestelmää jo jonkin aikaa.Täytyisikin perustaa Virallisten Tyylikkäiden Nimien Neuvosto. Siinä määrättäisiin ns " J- sekä lähiönimien sanktiot" , joita olisivat esim korotettu veroaste sekä pääsykielto valtiovallan huippuvirkoihin.Jannat ja Janettat pääsisivät vain kosmetologilinjalle sekä parturi-kampaajiksi. J-nimisille tatuoitaisiin otsaan pieni " J" -kirjain. " J" -nimisten lisääntymispolitiikka olisi säänneltyä. Heidän tulisi synnyttää mahdollisimman paljon uusia veronmaksajia. Vauvat tietysti otettaisiin dunkkaavien vanhempiensa ulottuvilta Valtion Viralliseen Vauvasivistyslaitokseen hoidettaviksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaikki nimet on varmaan jo haukuttu ja arvosteltu tällä palstalla.Onko ei-junttinimi joku harvinainen vai miten asian määrittelee juntittaja?

Voisi oikestaan tehdä vielä toisen nelikentän. Sellaisen, johon tulisi akateeminen ja ei-akateeminen vanhempien koulutus (isän koulutus tietysti ratkaisee!) vs. lähiö-, ei-lähiö nimi.Siitä voisi sitten katsoa, että asuvatko ei-akateemiset löhiöissä, kun sijoiteltaisiin niitä nimiä siihen nelikenttään. Tai ainakin sitä voisi käyttää (ei)-sosiaalisenaineksen luokittelussa. Jos leikkipuistossa tulee uusi lapsi vastaan, niin heti voi kotona katsoa siitä vanhempien koulutuksen ja sivistystason.Jees, hyvä idea tuo nelikenttä!

urpoimmasta kommentista.Itse aiheesta: ainakin humanistinen tdk on väärällään tyylitajutonta sakkia. Lisäksi KTM:t ja DI:t eivät välttämättä ole mistään kotoisin. Eräällä KTM-tutullani on kotonaan kirjahylly ilman yhtäkään kirjaa, mutta täynnä valokuvia, matkamuistoja, viinapulloja ym. krääsää.

vanhempien sivistys- ja koulutustason. Akateemisen vanhemman tytär on Sofia, peruskoulun hädin tuskin suorittaneen lapsi saa nimen Mea, Nea tai Nanna.Myös opettajat näkevät suoraan nimiluettelosta ketkä lapset ovat häirikköjä ja ketkä eivät.Kun nämä nimijutut ovat täällä niin suurta suosiota herättäneet, niin ajattelin ottaa ongelman kerrankin todesta.Vai pitäiskö tehdä sellainen nelikenttä? Akateeminen - kouluttautumaton toisella akselille ääripäihin. Toisella akselilla löytyy Sivistynyt - sivistymätön.ap

Vanhemmat valitsevat lapselle nimen ja kutsuvat häntä tällä nimellä. Pappi kastaa lapsen seurakunnan jäseneksi, hänet otetaan seurakunnan jäseneksi vanhempien hänelle antamalla nimellä koska Jeesus on hänet nimeltä kutsunut.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat