Vierailija

Ihmettelen syvästi tämän keskustelupalstan tasoa.a) laskin äskettäin, että Ronin tiputtamisesta on tehty ainakin 9 threadia äänestystulosten tultua + lukuisat Idols / Katri threadit? Ettekö osaa niputtaa yhteen threadiin yhtä aihetta esim Idols / BB -> Tarviiko joka kysymykseen aloittaa uusi threadi ?b) ovatko mammalaiset jotenkin jääneet esikoulutasolle vai onko palsta täynnä 10-vuotiaita poikia, jotka ovat vauvakuumeisia, että pitää tulla tänne palstalle kirjoittamaan tyhmiä. En voinut uskoa, että tällä palstalla haukutaan esim irc-gallerian kuvien tyyppejä ihan uskomattomilla jutuilla!c) vallitseeko mammalaisissa joku ihmeellinen kateus siitä mitä jonkun lapsilla on päällä? Siis kerta toisensa jälkeen täällä pyöräilee tyyppejä, jotka ovat vetäneet herneen nenään, kun se Liisa osteleekin vauvalleensa Burberryn paitoja ja Diorin bodyja ja omat muksut kulkee 10v vanhoissa Lindexin paikatuissa housuissa. Liisa tykkää ostella vauvanvatteita ja sinä haluat hemmotella itseäsi jollain toisella " harrastuksellasi" , ehkä Liisa myöskin tienaa enemmän, kuin sinä. Tai kenties Liisa jättää ostamatta päivittäiset iltapäivälehdet, eikä Liisa tupakoi, joten näin Liisalle " jää" rahaa ostella pienelle kullannupulle merkkivaatteita.d) aina täällä ei osata keskustella asiallisesti. Toki huumori on tärkea asia, varsinkin menokkaassa vauva/lapsiperheessä, jotta jaksaisi hymyillä vielä huomennakin. Mutta tarviiko, joka asiaan puuttua ilkeästi.Siis listaa voisi jatkaa loputtomiin. Vauvalehden keskustelupalsta on kyllä mun juttu, mutta välillä tuntuu, että demi.fi:n keskustelupalstoilla pyörivät 13-14-vuotiaatkin ovat fiksumpia, kuin vauvalaiset.Jos olet pahantuulinen, käyppä vaikka iltakävelyllä tuulettumassa ja tule sitten iloisin mielin vauvapalstalle. :)

Kommentit (7)

(amk, yliopisto), keskustelun taso on usein sangen mieleenpainuva =)Mutta tuskin useimmat tulevat tänne keskustelemaan, vaan torpedoimaan hyvät aiheet ja keksimään kaikkea paskaa

Minun mielelstäni on vain asiallista aloittaa uusi ketju jos tulee esim. Idolsista tippunutta käsittelevää ketjua lukiessa mieleleen että kukahan on kenenkin suosikki Idolsissa. Ei sitä sovi mennä sinne toisen ketjun keskelle huutelemaan omia aloituksiaan ja varsin vaikea siihen on vastauksiakin saada kun porukka keskustelee ihan muusta. Ja sillehän ei voi mitään jos yhdeksän ihmistä on yhtäaikaa kirjoittanut aloituksen äänestystuloksista, tietämättä että moni muukin aloittelee keskustelua juuri samasta aiheesta. On varsin hedelmätöntä haukkua palstan tasoa ja samalla myöntää olevansa aktiivinen kävijä, sillä palstahan on juuri kävijöidensä näköinen, varsinkin kun täällä ei ole minkäänlaista valvontaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat