Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (20)

Jouluvalot saa sitten odottaa ensimmäiseen adventtiin ja pois ne lähtevät viimeistään loppiaisena. Jouluvaloina meillä on pari ikkunatähteä, mallia tod. jouluinen, muutama kynttelikkö ja lasten enkelivalo -jouluinen sekin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ei oo lunta ja on tosi pimeää, ne valot näyttää ihanilta. Eikä todellakaan vielä loppiaisena pois. Mä laitin viime viikolla heti naapurin perässä.Kun tulis vielä pakkasta kunnolla ja sais jäälyhtyjä.

Eli meillä on jouluvalot ikkunoilla ja parvekkeella ja muu valaistus iltaisin hoidellaan kynttilöillä... Saattaa joku yksi oikea valo olla kotona päällä (eteisessä esim.) ja muuten palaa vain jouluvalot ja oikeat kynttilät. Tunnelmallisempaa.Mitäs se kenellekään kuuluu, milloin meillä laitetaan jouluvalot? Onko se teiltä pois, jos joku tykkää nauttia kauniista valoista vähän kauemmin? Jouluaattonako ne pitäisi laittaa?

on meillä ripustettu puuhun. Eikä niitä pois koskaan otetakaan.

Toki niitä juhannuksena polteta, mutta heti kun illat pimenevät.Mikä tekee valosta jouluvalon? Mielestäni se, että ne on enkeli/poro/pukki tms. hahmona tai selkeästi pienessä kuusessa JOULUKUUSENKYNTTILÖINÄ.Valokaapeleita harva osaa käyttää kauniisti. Kaunis kaapeli on mielestäni vain silloin, kun itse kaapeli ei näy vaan valo heijastuu seinään räystään alta. Mutta ei värivalo.

Nyt on jo joulukatukin avattu, niin nyt ei ainakaan ole enää aikaista, pikemminkin jos ei vielä ole laittanut niin on kyllä jo myöhässä!

Ihanaa, kun satoi lumikin! Laitoimme viikonloppuna jouluvalot ja on jotenkin niin tunnelmallista. Minusta " jouluvalo" on väärä nimitys, eiköhän parempi nimitys olisi talvivalot! Tuovat ihanaa valoa pimeään ja joka paikka on niin kauniin näköinen! Muusta jouluhössötyksestä en vielä perusta, mutta nuo valot on niin kauniita.

Mutta valoista muuten, ne ovat kivoja heti kun pimenee. En ajattele minäkään niitä " jouluvaloina" vaan ylipäätään koristeina pimeän tullen.

Ei meillä kyllä ole vielä muuta kuin pari lyhtyä pihalla roikkumassa, sähkövalot laitetaan lähempänä joulua sekä sisälle että pihalle. Sen verran voisin vielä varoittaa (vaikka kliseistä onkin) että ei niitä tuikkujakaan/lyhtyjä kannata sisällä jättää palamaan itsekseen... viime jouluna nimittäin oltiin jälleen kerran yötä vanhempieni luona, heräsin yöllä vessaan ja huomasin samalla olkkarin pöydällä venetsianlyhdyn palavan yksikseen! Liina siinä alla oli tulikuuma (siinähän alla pitäis olla joku tulenkestävä alunen)! Onneksi mitään ei ehtinyt tapahtua, sammutin kyttilän tietenkin heti. No, aamulla sitten kerroin äidilleni kauhuissani, että yksi lyhty oli jäänyt palamaan pöydälle jne. äiti vaan ,että jätti sen tahallaan, että ne sammuu itsestään kun palavat loppuun!! No huh, siis jos eivät polta koko taloa sitä ennen. Ei koskaan voi olla liian varovainen kynttilöiden tms. kanssa.

valot kehiin. Toisaalta en odota ensi vkonloppua pidempään, kun ne kuitenkin pitää purkaa jo kohta tammikuussa pois - loppiaisen tienoilla, jos raaskitaan :))IHANAA KUN TULEE JOULU!

Laitoin yhteen puuhuun pihalle jo viime viikolla. Loput valot sisälle sitten parin viikon sisään. On kiva odottaa joulua, kun vähän koristelee jo valoilla etukäteen.Esimerkiksi maalla näyttää hienolta, että puissa on jo valoja. Valaisevat upeasti pimeässä. Värivaloista en viitsi edes mainita mitään.

sattuu huiskastu johonkin pensaaseen, joten käyttäkää vähän aikaa ja vaivaa niiden laittamiseen ja valokaapelit pitäis kieltää lailla!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat