Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ajattelin tehdä tänään jauhelihakeittoa..enkä ole sitä koskaan ennen tehnyt. En kyllä tiedä miksi, koska pidän todella paljon jauhelihakeitosta.No, olisi tyhmä kysymys. Kun keitän perunat keittoon niin täytyykö se keitinvesi vaihtaa ennen kuin sinne lisätään paistettu jauheliha ja keittojuurekset, vai meneekö vaan samalla vedellä?Ja oliko jotain muuta mitä tarvin keittoon kun perunat, jauheliha, keittojuurekset ja lihaliemikuutiot?

Kommentit (5)

keitä potut jo valmiiksi lihaliemessä tulee maukasta silleen!

Mä usein teen vähän vaihteluita, välillä liemeen tomaattimurskaa ja chiliä ja ihan erityyppinen soppa valmiina. siis jos vahvasta tykkää!

ja tokihan voit mieleisiä kasviksia lisäillä myös, mulla välillä ollut sieniä, paprikaa, purjoa ym.....

mielikuvitusta kehiin vaan!

Ei tarvitse vettä vaihtaa. Tein juuri itsekin keitin perunanpalaset, laitoin myös porkkanan palasia, voissa ruskistetun jauhelihan, pari pussia keittojuureksia ja kaksi kuutiota, EN KÄYTÄ LIHALIEMIKUUTIOITA VAAN KASVISKUUTIOITA (niissä ei ole toivottavasti ainakaan käytetty lihaluujauhoa). Tulipas HYVÄÄ!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Isoon kattilaan 2 kasvisliemikuutiota ja vettä. Kun vesi kiehuu, 2 pussia keittojuureksia ja 5-10 maustepippuria. Annan kiehua ja sillä välin paistan naudan paistijauhelihan (ja sipulin) voissa ja rypsiöljyssä. Sitten lisään 3 pussia keittoperunoita. Annan kiehua n.10 min ja lisään jauhelihan(ja sipulin), levy pois päältä,lihaa ei tarvitse keittää. Maistan mausteet ja lisään tarvittaessa suolaa. Viimeiseksi kuivattua tai tuoretta persiljaa.Tämä on siis pikaversio. Jos on aikaa, kuutioin tuoreet juurekset ja perunat.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat