Vierailija

säälin niitä lapsia jotka tämmöisessä elämässä joutuu elämään (=valheessa) koska kyllä he aistivat että jotain vialla, et minkälainen malli vanhemmat antaa näissä perheissä lapsilleen joskus sitä ajattelematta. Vielä pahempaakin olen kuullut, että " eletään näin lasten takia" - HALLOOO....Lasten takia on tosiaan parasta erota jos liitto on ns loppu, näin on monet lapset myöhemminkin todennut että " oli kurjaa silloin....mut nyt paljon parempaa" . Vaikka aika moni eroaa niin kyl niitä on paaaljon jotka eivät tosiaan uskalla.....miksi näin? Kommentteja....

Kommentit (11)

Ei liitossa mitään pahasti ole vialla, mutta onnellisempia voitaisiin olla jonkun toisen kanssa. Ei riidellä ja keskustellaan ns.normaalisti, mutta hellyys ja seksi on vähissä..Ei se rakkaus ole mikään tunne, joka tulee ja menee. Se on tahtotila ja sen voi säilyttää, jos osaa asennoitua oikein. Ap:llakin näyttää olevan sellainen asenne, että parisuhde on jokin kertakäyttötavara, kun se ensi huuma haihtuu ja arki tulee, niin uutta putkeen vaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei ainakaan haikailemalla, että jonkun toisen kanssa olisi paljon parempaa... Keskity siihen omaan puolisoon ja tee siitä elämästä hellyyden täyteistä! Ei se ole kuin teistä itsestänne kiinni!!!

meillä pusutellaan, halitaan jne. eli on ihan lämpimät välit vaikka seksi itsessään ei kiinnosta. lapsi saa ihan hyvän mallin, veikkaisin, siitäkin huolimatta ettei meillä kovaa säpinää välissä olekaan.ja koska en ole säpinän perässä, en ole sen perässä muidenkaan kanssa, eli olen ihan tyytyväinen mieheeni ja suhteeseemme, vaikka tiedän, että varmasti jonkun toisen kanssa voisi se puoli olla paremmassa jamassa, ehkä joku toinen puoli taas rempallaan.

- perhe on tärkeämpi kuin rakastumisen huuma

- kun on sitoutunut johonkin niin homma hoidetaan vaikkei aina hotsittaiskaan

- vastuuntuntoa on se ettei laukata aina uuden naisen/miehen perään kun edellinen alkaa tylsistyttääEnemmän ihmettelen millaisen mallin sinä antaisit lapsillesi elämyshakuisella jatkuvan mielihyvän tavoittelullasi?

Vierailija:

Lainaus:


säälin niitä lapsia jotka tämmöisessä elämässä joutuu elämään (=valheessa) koska kyllä he aistivat että jotain vialla, et minkälainen malli vanhemmat antaa näissä perheissä lapsilleen joskus sitä ajattelematta.
Emme varsinaisesti haikaile minkään uuden perään, eikä periaatteisiimme kuulu eroaminen. Silti mieleen on joskus tullut, että jossain voisi olla sopivampi kumppani.. Mutta ajatus on vain käväissyt päässä!Pikkulasten vanhempien ei mielestäni tule erota ilman painavia syitä kuten alkoholismi, väkivalta jne.

Varmasti voisi! Ja yritämmekin hoitaa suhdetta n.1kerran kuussa, eli lapsi on hetken aina hoidossa jotta pääsemme syömään ulos.. Tämä ei siis todellakaan riitä jotta parisuhteen saisi toimivaksi, mutta normaaleina päivinä olen niin väsynyt, että kaadun sänkyyn ennen miestä ja lasta..Suhteen eteen on tehtävä töitä, eikä mikään suhde roihua jatkuvasti lemmen suurta paloa. Kun jaksaa panostaa suhteeseen, niin niitä roihahduksiakin tulee taas.

ja kun on naimisisa, pitää ne aallot sovittaa yhteen. Kaikki ei aina ole niin mustavalkoista. Meillä mennään ihme ratoja, oon ollut naimisissa 24v, ja koskaan ei tiedä mitä huominen tuo tullessaan. Rakastaminen ja ihastuminen on 2 ihan eri asiaa. Välillä tapaa hyvinkin viehättäviä miehiä, mutta parempi kääntää se mahdollinen ihastuminen omaan mieheensä, ja päättää alunperin että kyllä se on ihana. Kaikissa on omat hyvät ja huonot puolensa, mutta kun ottaa vaan ne hyvät mukaan, menee paljon paremmin. Kiitän ja kehun miestäni paljon, ja parempi pyy pivossa kun kymmenen oksalla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat