Vierailija

Kommentit (4)

teen lahjoiksi pipareita kauniisti pakattuna, täytän talon tuikkukynttilöillä ja onneksi meillä on tekokuusi koristeineen valmiina. lapsille lahjoiksi jotain ihan pientä, sellaista mitä voin ostaa tyyliin säästämällä ruokarahoista yms. käyttötavararahoista.joulu on tunnelmaa, yhdessäoloa ja fiilistelyä. ei lahjavuoria. sen kun muistat niin pysyy lippu korkealla!!

Mutta me asumme uudessa kodissamme ja se on meille riittävä joululahja. Laitamme joulua jo olemassa olevilla joulukoristeilla, kynttilöillä sekä hyvällä ruualla, suklaalla, joulumusiikilla jne. Pihistelemme jo nyt, että voimme panostaa syömiseen (tulee paljon halvemmaksi kuin lahjat). Itsestä tuntuu, että tällainen ' lahjomaton joulu' on paras joulu. Lapsille ostamme jotain ihan pientä. Annamme heille paljon aikaa, huomiota ja rakkautta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja kaipaavat sitä yhtä oikein toivottua lahjaa. Jos sen saatte nipistettyä rahoistanne, niin kaiken muun saa aikaan todella vähällä. Aikuiset eivät lahjoja tarvitse. Vain hieman jouluruokaa, kynttilöitä ja musiikkia.

Joulunhan saa ihan halvalla pystyyn jos haluaa. Jouluruoka (perinteinen) ei paljoa maksa. Lapsille vain ostetaan lahjat ( säästetään jo hyvissä ajoin. Kaikki saa yhden hieman hintavamman ja pari ihan krääsää). Joulukoristeita voi askarrella itse.Kyllä joulutunnelmaa saa aikaiseksi jos oikein haluaa ja näkee vaivaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat