Vierailija

Näemme vain muutamia kertoja vuodessa, asuvat sen verta kaukana.

Viimeksi näimme kesällä heidän häissään.Nyt halusivat tulla katsomaan vauvaa, ja tietysti esikoistakin (2v)Meillä oli ihan mukava viikonloppu lasten kanssa, puistoilimme, piirtelimme, hoivasimme vauvaa jne.Ystäväni kertoi että sitten lauantai iltana lasten mentyä nukkumaan, että heillä on mihensä kanssa kova vauvakuume, mutta ystäväni oli alkanut miettimään asiaa uudestaan. Oli kuulema lapsi ja vauva-arki ihan jotain muuta mitä hän ajatteli.Minulla ei kuulema ole omaa aikaa ollenkaan, no kenellä 2kk ikäisen vauvan äidillä olisi?Hän ei ymmärtänyt miksi vauvaa pitää imettää niin usein, no meidän poika imee 2h välein..Ja ei käsittänyt että puistossa ollaan hieman kauemmin kuin 20min..Olihan se tietysti hyvä, että miettivät nyt uudemman kerran haluavatko lapsia, mutta tuntuu pahalta, että heidän kuumeensa laantui heti meillä käytyään.. :(

Kommentit (9)

useammat lapset tuo tullessaan. eli kun on vauvan kanssa, se on vaikeaa, kun on kaksi, olisi vain vauvan kanssa helppoa. kun on kolme niin onpa uhmiksen ja vauvan kanssa helppoa.kun ei ole lapsia, niin voit uskoa, että ystäväsi on ihan poikki lapseperhe-elämään. mutta tosiaan, sitä kasvaa tehtäviensä myötä. kerro se ystävällesi.ja varmaankaan äitiyteen ja vanhemmuuteen ei voi valmistautua ennenkuin siinä itse on. jotkut miettivät tarkemmin kuin toiset, joko olisi minun aikani. toiset ajattelevat, että kasvavat kun tarve vaatii, toiset haluavat kasvaa ennenkuin tarve vaatii.

vauva ei ole nukke, jonka voi heittää nurkkaan, kun ei huvita hoitaa ja haluu bilettää. Ehkä sitten 5v. kuluttua voi olla jo kasvanut aikuiseksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta hyvä, että ystäväsi havahtui edes tuohon, mitä vaatimuksia helpoillakin/normaaleilla lapsilla on. Ajattele jos heille tulisi koliikkivauva tms. Parempi, että huomasivat nyt ajatella asioita uudestaan, eivät ole kypsiä vanhemmiksi.

Ei se ihanakaan vauvaperheen elämä koko ajan ihan sitä ole. Ja niinhän se on, ettei kukaan ole äiti, ennenkuin kasvaa äidiksi. Siinä vauvan myötä. Saa sovitettua sen ruusunpunahaaveilun yhdeksi arjen kanssa, jos hyvä tuuri käy.

Ja mielestäni kuopus on todella helppo vauva. Nukkuu ja syö. Esikko oli hieman kinkkisempi tapaus ummetuksineen ja univaikeuksineen.-ap-

että ei ole ymmärtänyt, että lapsista on noin paljon työtä. Hän yllättyi mm. siitä, että 1-vuotiasta pitää syöttää niin usein. No, nyt hän on huomannut, että 3-vuotiaan kanssa elämä onkin jo ihan erilaista ja heillä on kova yritys päällä! Eli ehkä joskus ystäväsikin tajuaa, että siinä voittaa enemmän kuin häviää ja että elämä muuttuu koko ajan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat