Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

mies katsoo seksikkäitä kuvia toisista naisista (lehdistä, netistä, tv:stä) tai naisstripparia. Mitä te pelkäätte? Nehän on vaan kuvia/fantasiaa!

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos mieheni tieten tahtoen menisi strippibaariin, hän ei yksinkertaisesti olisi enää se mies, jonka kanssa minä haluan olla ja elää. Saati sitten harrastaa seksiä. Siinä kulkee minun rajani. Nettipornoa jos tiirailee niissä rajoissa, ettei meidän seksielämä siitä kärsi (sillä tätäkin tiedetän tapahtuneen, vaikka yleensä vaan jankutetaan miten se " rikastuttaa molempien seksielämää" ), niin siittä vaan, vaikka aika visto ilmiö sekin minusta on.

tulee joskus semmonen olo, että onko ihan pakko.. ja mustasukkaisuuttahan se on. Minusta se kertoo enemmänkin toisesta välittämisestä.. enemmän ehkä huolestuisin, jos se ei koskaan minua häiritsisi. Olisiko silloin aitoja tunteitakaan mukana. En tiedä.. nää on vaan niin monimutkaisia asioita, jotkut ei jaksa välittää ja toisilla kaatuu sitten koko maailma tuommoisista asioista.Ja mitä siihen, että naiset ei kattois muita miehiä, niin voin kyllä ihan käsi sydämellä sanoa, että kyllä sitä itsekin katsoo telkkarissa, kaupungilla, baareissa ym.. katottua toisia miehiä sillä silmällä :D Se on kivaa, ja sitten onkin mukava palata maanpinnalle ja huomaa kuinka mukavan näköinen ja aika ihana se oma mies on.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat