Vierailija

Kommentit (14)

Lapset (ja aikuisetkin) keksivät kyllä aina jotain mistä kiusata vaikka nimi olisi Laura tai Mikko. Voihan lapsesi olla heidän mielestään liian pitkä tai lyhyt, liian kaunis tai ruma, liian fiksu tai tyhmä, liian vanha tai nuori, liian tavallinen, liian iloinen, aivan mitä tahansa.

Mieluummin laitan tenavalle yleistäkin yleisemmän nimen kuin keksimällä keksityn kötöstyksen, jonka voin epäillä aiheuttavan myöhemmin haittaa rakkaalle lapselleni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Varsinkaan jos on yleinen sukunimi. Tutuilla on tosi yleisiä nimiä, ja niillä on kaikilla sitten lempinimet koska muuten ei tiedetä kenestä puhutaan. Ja saavat soittoja jossa tavoitellaan jotain toista saman nimistä kun Helsingissä voi olla 30 samalla nimellä.. Oma nimeni on Suomen ainoa, ja se on hyvä ja kätevää. Lisäksi jään paremmin ihmisten mieleen. Koskaan ei ole kiusattu.

Vaikka olisi kuinka valloittava persoona niin tusinanimeä saa aina miettiä, että sekin oli mukava tyyppi muistaako kukaan sen nimeä, minna mari marja... Ja usein tuntuu että erikoisen nimisillä on vähän erikoisempi persoonakin joka jää mieleen :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat