Vierailija

Haluaisin kuulla, miksi päätitte vuokrata asunnon yksityiseltä tai miksi ette yksityiseltä, vaan esim. VVO:lta/Satolta tms?

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kävimme katsomassa myös joitakin yksityisen vuokranantajan asuntoja. Niissä oli järjestäen enemmän puutteita kuin ei-yksityisten asunnoissa, ja mielestämme vuokrat olivat korkeampia suhteessa asuntojen laatuun. Ajattelimme myös, että yksityisen kanssa olisi vaikeampi vääntää kättä mahdollisesti tarvittavista korjauksista, ja remontoimaan emme halunneet. Päädyimme VVO:lle ja tyytyväisiä ollaan oltu.

Olen asunut vuokralla sekä yksityisellä että ns. yhtiön/yhteisön vuokraamassa asunnossa. Ihan niinkuin muussakin toiminnassa, näkyy ammattitaito tässäkin: yksityisellä saat itkeä vuotavien putkien kanssa kaksi viikkoa, toisessa homman hoitaa huoltoyhtiö suhteellisen äkäseen isompien vaurioiden pelossa.Riitatilanteissa yksityisen vuokranantajan kanssa olet aina heikoilla jäillä jos et lakia tunne - he kun tulkitsevat lakia omaksi edukseen siitä sen kummemmin tietämättä.Sattuuhan sitä tietysti yksityisten vuokranantajien joukkoon helmiäkin...

Koska asunto oli persoonallisempi parkettilattioineen ja muine tilaratkaisuineen. Vuokran määrä oli myös sama minkä " yleinen vuokranantaja" täällä pyysi eli teimme tosi hyvän diilin asuessamme yksityisen vuokranantajan asunnossa. =)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat