Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Teidän miehetkin sit varmaan pukeutuu sukkahousuihin.

Kommentit (16)

Meillä ei ole käytetty. En ymmärrä, mitä kätevää sukkahousuissa on. Tyttökin käyttää vain hameen kanssa. On kuitenkin halvempaa ostaa uusia sukkia kuin sukkahousuja. Meillä nimittäin lapset on sellaisia sukankuluttajia, että uusia sukkia saa olla ostamassa jatkuvasti. Ja kun varpaista hiutuu puhki, ei auta edes paikkaaminen, vaan uusi reikä ilmestyy entisen viereen.On myös helpompi vaihtaa kuivat sukat kuin sukkikset, jos sattuu vaikka astumaan märkään kohtaan ulkoa tullessa.Hyvin ovat kalsarit & sukat pysyneet kaikkien kolmen lapsen jalassa. Kunhan on riittävästi pituutta molemmissa.Itsekin käytän mielummin kalsareita kuin sukkahousuja. Pitkän hameenkin kanssa. En ikinä tarkenisi sukkahousuissa. Ja jos hame on lyhyt, niin sitten laitan stay upit. Sukkahousut on karseat kapistukset ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vuosikkaalla pitkät kalsarit ja sukat? just just... kyllähän se lapsi varmaan aikuisena antaa anteeksi että sairasteli koko varhailapsuutensa , kun kuulee että toinen vaihtoehto olis ollu pukeutua sukkahousuihin.

ps.mieheni ei käytä sukkahousuja,mutta eipä pahemmin nuku päikkäreitä ulkona pakkasessa eikä kiipeile ja konttaile...

Poika on 1½-vuotias, kyllä tänä talvena tulee ainakin sukkiksia käytettyä. Ei niissä ole mitään olennaista eroa puolipotkareihin verrattuna, paitsi että istuvat paremmin.

Jep, kolmevuotias poika käyttää sukkahousuja - ja aion pukea ne hänelle jatkossakin. Todellakin käytännöllisemmät kuin sukka-kalsari -yhdistelmä, joita kyllä myös on meillä käytössä.Isänsä on käyttänyt myös sukkahousuja 70-luvulla (punaisia!), eikä ole tainnut traumoja jäädä :-) Ei ainakaan enää käytä...

Minä ainakin käytän pojallamme ja mieskin on käyttänyt - lapsena. Ei nyt varmaan esikoulussa enää käytetä kun ap:n kaltaisten ihmisten lapset kiusaisi, mutta nyt reilun vuoden ikäisenä ovat kätevimmistä kätevin vaate. Eipä vilku paljaat nilkat pakkasessa. ;)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat