Vierailija

Kävin tänään tekkarilääkärillä , samalla halusi tarkistaa tilanteen ja totesi että kohdunkaulaa oli hyvin jäljellä, pehmeä mutta sormelle auki...laittoi lähetteen äitiyspolille ja nyt täytyy odotella aikaa sieltä...Nyt vaan tässä mietin kuinka todennäköistä että vauva lähtisi jo syntymään ja täytyisikö tässä olla ihan vuodelevossa, loma alkamassa ja ollaan suunniteltu mummolaan menoa...en todellakaan ehdoin tahdoin halua että vauva tulisi vielä maailmaan....

Nelli

Kommentit (4)

tokassa raskaudessa juuri noilla viikoilla oli paikat pehmenneet ja kohdunsuu jo auki. Supistelikin jatkuvasti. Tarkemmissa tutkimuksissa todettiin kuitenkin kohdunsuun olevan sisältä kiinni, ulkosuu auki. Supistelut johtuivat bakteeritulehduksesta, joka saatiin kuriin. Vuodelepoon jouduin pariksi viikoksi. Vauva syntyi rv 38.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mulla kakkosesta jo rv 28 sormelle auki, tyttö syntyi rv41+2. Nyt tästä kolmosesta rv 30+6 lääkäri totesi kohdunkaulan ulkosuun olevan 2cm auki, sisäsuu kuiteski kiinni.Uudelleen synnyttäjällä vissiin ihan normaalia, että ulkosuu lähtee aukeen jo aikasemmin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat