Vierailija

Ihmettelen vain kun reilu viikko sitten tilaamani paketti ei ole saapunut perille mutta mitään ilmoitustakaan en ole mistään saanut.

Edellinen pkt tuli ongelmitta perille muutamassa päivässä!

Ja tuolta Gymboreelta tuli tälläkin kertaa pikimmiten se ilmoitus sähköpostiini että tilaus lähetetty ja veloituskin näkyy jo pankkitiedoissa.

Kommentit (5)

Minulle on tullut 3,5 päivässä tilauksesta, mutta olen ottanut sen kalliimman toimitustavan ja yrittänyt pysyä tullirajojen sisäpuolella. Kokemustenne perusteella taidan jatkossakin maksaa 5 taalaa enemmän toimituksesta, ettei ainakaan sen takia tarvitse juosta missään postissa pakettia hakemassa.Nyt kiinnostaa, että minkä suuruisia tilauksia nimenomaan dollareina olette tehneet, ja onko silloin joutunut tulliin vai ei?Gymbuckseista tietävät,voiko alennusta käyttää milloin vain vai erityisissä kampanjoissa?Mutta alkuperäiseen kysymykseen, jään odottamaan mielenkiinnolla, millaisia vastauksia Pusituuteri2n saa.

Eli minun pakettini tuli tänään :o) Ja kun oli tuo normaali postitus niin tulikin sitten postin kautta, isokokoisena kirjeenä.Violetelle: mulla eka tilaus oli 76,15$, josta siis 25$ oli lähetyskuluja. Tämä toinen oli 70,32$, josta 20$ lähetyskuluja. Kumpikaan ei jäänyt siis tulliin. Gymbuckseista ei mitään aikaisempaa kokemusta, mutta ainakin noissa minun Gymbuckseissa on tietyt päivät, milloin voi käyttää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eka tilaukseni tuli 3 arkipäivässä siitä, kun ilmoittivat, että on lähetetty. Silloin olin valinnut sen nopean lähetystavan. Nyt tällä toisella kertaa valitsin sen normaalin, eikä pakettia ole vilä tullut, se on lähetetty 30.5. Sain Gymboreelta eilen vastauksen, että tämä normaali lähetystapa vie noin 14 arkipäivää, usein jopa 20. Minulla veloitus näkyy myös jo Visalla. Itse kyselin sen vuoksi, kun ajattelin, että DHL olisi jo käynyt oven takana, mutta etteivät olisi jättäneet mitään viestiä. Mutta eivät varmaan ole käyneet. Vielä ainakaan en usko, että olisi tulliin jäänyt. Kai ne sieltä ilmoittaisivat? Mutta ens kerralla valitsen kyllä todellakin sen nopeamman vaihtoehdon!

Tarkistin nuo sähköpostiini saapuneet viestit ja tosiaan, tämän tilauksen summa on 20$ kun taas edellisen, joka siis tuli muutamassa päivässä kotiovelle, summa oli sen 25$.

Ja minä kun luulin valinneeni sen hintavamman=nopeamman tavan.

Ei siis ole paketti vielä saapunut mutta pankkisaldossa se kyllä on jo verotettu.

Minulle tuli ensimmäisestä toimituksesta ilmoitus Postitullista (?), että paketti tulee tulliselvittää. Pyysin, että paketti toimitetaan lähempänä olevaan Tullin toimipisteeseen, josta kävin sen hakemassa. Tässä tilauksessa meni pari viikkoa.Toisen tilasinkin sitten express-versiona. Tein tilauksen torstaina ja jo tiistaina kuriiri toi sen työpaikalleni. Silloin minulle soitettiin ja tarkistettiin, onko meillä kukaan kotona.Express oli tosiaan nimensä veroinen, kun taas tuo ensimmäinen standard-tilaukseni kesti ja kesti...Kannattaa muuten sitten tulostaa vaikka tilausvahvistus tms mukaan Tulliin, jotta sen paketin saa heti mukaansa. Kun viimeksi tilasin kenkiä (Jenkeistä nekin, mutta ei Gymboreelta), oli yllätys suuri, kun paketin sisällä ei ollutkaan kauppalaskua tai muuta dokumenttia. Ei auttanut kuin kääntyä kannoillaan ja tulla uudemman kerran Tulliin tilausvahvistuksen kera. Tullin virkailijan mukaan nimittäin siinä pakettiosoitekortissa tai muutoin paketin päällä olevat tiedot (tilauksen arvo ja toimituskulut) eivät välttämättä pidä paikkaansa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat