Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1542299Ei taida tyttö viihtyä uudessa kodissaan kovin hyvin. Lapsi kaipaa "pikkuveljeään" ja haluaa riidan tullen muuttaa takaisin Kiinaan.

Sivut

Kommentit (55)

Se on niiiin imelää että sokeriliemi valuu ja sitä pystyy sen takia tuskin lukemaan. Mutta myöskään siitä ei voi tehdä sitä päätelmää että on ollut rankkaa. Suvi laittaa sinne todennäköisesti näitä "pikkuikävyyksiä" ihan vastapainoksi. Vaalityöksi minäkin tuon blogin miellän. Ja edelleen olen sitä mieltä ettei iltalehdetkään oikein toimi.14

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jotta sossujen seuranta sujuisi helpommin. Nuo on juuri niitä pikkutäkyjä, joita sossu haluaa. Varsinkin kun on tullut tuupattua se mukula laitoshoitoon heti Suomeen päästyä.

jos kuvittelevat, etteivät lapset reagoi ympäristömuutokseen ja kykenisivät "aloittamaan alusta"tottakai ne tappelee vastaan, niiden maailma on rikottu pahan kerran. Suurin osa sijoituslapsista oireilee todella pahasti sijoituksen jatkuttua jonkin aikaa, he sentään ovat omassa kieliyhteisössään ja kulttuurissaan.

Tämä on vakavamielinen palsta, jonka lukijat harjoittavat intensiivistä tekstintulkintaa ja taustojen selvittelyä. Suvin mies on liian vanha ja Suvikin varmasti väsynyt, joten "pikkuveli" Turusta ei ole ratkaisu. Ennemmin rauhallinen "isosisko" Hämeestä, jossa ihmiset muutenkin ovat helpompia luonteeltaan.

tai siitä, että kaikkea ei ihan pidä ottaa tosissaan mitä mustalla painettuna näkee. Toki näilläkin aivoillani ymmärrän, ettei IHAN koko lastenkodillista lapsia edes Suvi Linden kykene adoptoimaan.8

olisikin huomattavasti parempi viettää koko lapsuutensa ylitäytetyissä lastenkodeissa? Katsos kun kiinalaiset eivät niitä tyttöjä halua.

Lainaus:

yletöntä kiitollisuutta ja sopeutuvuutta? Vieraat ihmiset, vieraat tavat, vieraan makuinen ruoka ja vieras kieli, pelkkää onnea ja autuutta.Mikään muu ei ole mennyt pieleen kuin se, että kansainvälinen adoptio on laillista.

Parempi olla spekuloimatta ihmisten asioita, kun ei tiedä taustoja. Eli miehen ikä olikin kompastuskivi sille, ettei "pikkuveljeä" voitu adotoida. Tosin "pikkuveljenkin" olisi pitänyt olla biologinen. Oletteko varmoja, että lapsi itkee Kiina-ikävää..? Jospa hänkin haluaisi Turkuun?

Se ei ole biologinen pikkuveli, joten sisarusadoptio ei olisi onnistunut. Ja Lindenhän sai nippa nappa yhden leikki-ikäisen, ikäraja tuli vastaan pienemmän lapsen kanssa.Kannattaa vaan selvittää ko. lastenkodin postituslistalta, mihin lapsi on joutunut ja ottaa pojan adoptioperheeseen yhteyttä!

Lainaus:

Saataisiin tämäkin ongelma siististi pakettiin.
Että Suvi Lindenillä oli melkosen ruusunpunaiset lasit lapsenkasvatuksesta silmillä. Todellisuus on vähän toista.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat