osaisko joku kertoa, mikä kirja kyseessä?

Vierailija

äitini pyysi synttärilahjaksi jotain kirjaa, joka kertoo jostain afganistanilaisesta naisesta tai jotain sen tyyppistä...

Kommentit (10)

Vierailija

Lainaus:

kahdesta miehestä :-)Mulle tuli mieleen Kabulin kauneuskoulu, tosin siinä päählö on amerikkalainen nainen ja se on tositarina...
Leijapoika kertoo kahden pojan/miehen tarinan.

Vierailija

[quote]

kahdesta miehestä :-)"Unohtumaton tarina kahden naisen kohtalosta ja ystävyydestä sotien haavoittamassa Afganistanissa". Lainaus kirjan takakannesta!Joten ap, se on taatusti tuo nro 2 mainitsema kirja!

Vierailija

"Unohtumaton tarina kahden naisen kohtalosta ja ystävyydestä sotien haavoittamassa Afganistanissa". Lainaus kirjan takakannesta!Joten ap, se on taatusti tuo nro 2 mainitsema kirja!

Vierailija

sitten niitten pohjalta muodotetaan vääriä käsityksiä maailmasta ylipäätään.Kannattais lukea oikeita klassikoita kuten eism. Anna Karenina, Sota ja Rauha, Kenelle kellot soivat, joku Aleksis Kiven romaaneista vaikka, ne on oikeasti sivistäviä, toisin kuin nuo Uhatut sun muut roskaromaanit.

Vierailija

"Näkemiin Hasaramaa" julkaisuvuosi 2007.Kaartinen on suomalainen lääkäri, joka on vuosia työskennellyt maailman eri kriisipesäkkeissä, viimeeksi Afganistanissa Talebanien keskellä. Hänestä on ollut juttua lähiaikoina mm. Apu-lehdessä.Kaartinen on hyvin karismaattinen nainen, vaatimattoman oloinen ja näköinen, mutta sisukas ja aikaansaava. Time-lehti valitsi hänet sadan vaikuttavimman eurooppalaisen joukkuun muutama vuosi sitten. Kirja on mielenkiintoinen ja jännittävä. Tykkään myös muista hänen kirjoistaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat