Vierailija

???

Kommentit (14)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Toisaalta sen ansiosta mulla on paljon tietoa ihmisen psyykestä ja erittäin paljon suvaitsevaisuutta. Pystyn myös yhdellä silmäyksellä näkemään ihmisistä enemmän kuin "terveet". Vaistoan herkemmin asioita ja löydän ihmisten teoille helposti motiiveja. Käräytän feikin puolesta lauseesta.

Materiaalia:

-Iso asunto

-2 autoa

-4 lasta (2 poikaa 2tyttöä) kaksoset

-hyvä työpaikka

-hyvä koulutus

-Paljon materiaalia, mitä ilmankin pärjäisiHenk.koht

-Hyvä itsetunto

-Hyvä arvostus elämään ja perheeseen

-Hyvä perheidylli

- Luonteeltani sosiaalinen, empaattinen yms

-Osaan antaa ja vastaan ottaa rakkautta

-Osaan elää tässä ja nyt

_tiedän mikä on minulle ja meidän perheelle tärkeintäToki muiltakin voi nämä löytyä, mutta minulta löytyy nämä asiast ja olen hyvin onnellinen näistä ja olen vielä suhteellisen nuori, joten olen nuorena tehnyt kaikki hyvät päätökset elämässä ja elänyt sen mukaan. Hetkittäin on ollut rankaa työn, koulun ja perheen pyörityksessä, mutta nyt minulla on se kaikki mitä olen aina halunnut.

toki muiltakin voi tämä löytyä, mutta minulta löytyy tämä asiat ja olen hyvin onnellinen tästä ja olen vielä suhteellisen nuori, joten olen nuorena tehnyt kaikki hyvät päätökset elämässä ja elänyt sen mukaan. Hetkittäin on ollut löysää, synnytyksien ja perheen pyörityksen takia, mutta nyt minulla on se kaikki mitä olen aina halunnut. =D

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat