Vierailija

Oisko hyviä neuvoja mikä avuksi kun aiemmin loistavasti nukahtanut lapsi yhtäkkiä alkanut heräilemään esim. puoli tuntia nukkumaanmenon jälkeen ja itkeskelee ja huutaa tunninkin ihan helposti. Nälkä ja ja vaippa on poissuljettu vaihtoehto. Rauhoittuu kun ottaa syliin mutta sänkyynkö laitat niin taas alkaa itku? Vauva siis 7 kk.Muuten iloinen ja touhukas lapsi ja hampaitakin on jo kaksi ja tulivat aika kivuttomasti.

Kommentit (5)

eroahdistus. Joka tosin tulee yleensä joskus 8kk ikäisenä mutta kuukausi sinne tänne. Otat viereen sen ja pidät paljon sylissä. Päivälläkin.

Se luulee että kun lähdet, lähdet kokonaan pois. siis jos sua ei näy niin se luulee että olet lähtenyt kauemmas. Unenkin läpi lapsi vaistoaa tämän. Ärsyttävä ikä mutta onneksi ohimenevä. Yleensä kestää jonnekin 1v asti

Tuo sänkyynotto ajatuksenakin vähän ahdistaa kun on niin hienosti jo kolmekuukautisena jäänyt omaan sänkyyn ja huoneeseenkin eikä mitään ongelmia ole aiemmin ollut. Tämäkin siksi näin aikaisin kun perhepeti ei toiminut meillä yhtään, en saanut nukuttua ollenkaan ja olin ihan raato. MIetin onko tällä jotain tekemistä sen kanssa kun on alkanut ryömiä ja touhuta paljon päivisin omiaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja jossain vaiheessa (parin viikon-kuukauden päästä) taas omaan sänkyyn takasin. Onko vierastusta havaittavissa? Meillä nuo vierastuskaudet vaikuttivat myös nukkumiseen

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat