Vierailija

huono aika ostaa tonttia? laskeekohan tonttien hinnat samoin kuin asuntojen? Pitäiskohän rauhassa elellä vuokralla parisen vuotta ja katella mitä tapahtuu hinnoissa?

Kommentit (8)

ja me asustellaan Tuusulassa, ja täältä(päin) sitä mielellään sitä omaa kotia tahtois alkaa asuttamaan. Me etsittiin kerrostaloasuntoa, mitä rempata, mutta Tuusulassa niitä vähänlaisesti, jotenka nyt vaan vuokralle kun emme tässä ajassa ehtineet löytää muuta.. Ollaan myyty pieneksi jäänyt talomme, ja jännäks käy miten mahdumme pieneen kerrostaloon....

Tontti mikä maksaa päälle satatuhatta, huh huh, ei viittis maksaa malätaita. Vielä on kyllä mahdollista punnita asumisenpaikkaa, haluaako muuttaa maalle kauemmas palveluista, vai maksaa enemmän lähiöasumisesta....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei ole järkeä maksaa kuukautta kerrallaan, kun voi maksaa jotain, mikä jää omaksi. Toisekseen tuo ap:n vuokra on minusta aika korkea.

Kerrohan toki vähän tarkemmin, että mistä ja minkä hintaista tonttia etsitte?Miten nyt asutte?Entä mikä on teidän omakotitalon omarahoitusosuus?Noita tapauksia kun on niin monenmoisia, että pikkuisen pitäisi tietää tarkempaa tilannetta.

Sen verran kallita nuo tontit teilläpäin, että odottelu voi hyvinkin kannattaa. Pikkuisen luulen (mut mitään tietoa ei ole), että tonttien hinnat saattaa seurata asuntokauppojen hintakehitystä vähän viiveellä, kun se okt on kuitenkin osa suomalaista unelmaa ja nyt Kastellikin tempaisi tuommmoisen halpatalomalliston.En nyt ota enempää kantaa, kun en tiedä teidän omarahoitusosuutta ja sitä, että onko teillä laittaa nyt riihikuivaa vaikka jonnekin poikimaan, mutta veikkaisin, että joka tapauksessa saattaa olla fiksua olla ainakin jokunen hetki vuokralla ja katsella, että mihin suuntaan nuo tonttien hinnat lähtee. Tuskin ne mihinkään rakettinousuun kuitenkaan lähtee eli en hirveästi näillä koroilla pelkäisi, että odottelu kauheasti voisi takkiin tuoda.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat