Furby -lelu. Onko niita suomenkielisina? Lapseni toivoo vain ja ainoastaan sellaista joululahjaksi, kaupassa oli mulle isohammastys, kun ta...

Vierailija

Kävin tosin vain City Marketissa ja siellä lelun hinta oli edullisempi kuin Lelukirjan suositushinta 85e. Cittarissa oli 49e.Johtuisko siitä halvempi hinta, että kun puhuu englantia.Mutta tietääkö joku, onko sitä Furby´ä ylipäätään suomenkielisenä???Missään mainoksessa ei meinaan käy ilmi, että se puhuisi jotain muuta kieltä kuin suomea. Mainoksessa todellakin annetaan ymmärtää, että se puhuu suomea.

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

Voi pee....

pitäsköhän muuten ihan piruuttaan ilmoittaa kuluttaja-asiamiehelle yms. Koska mainoksesta todellakin saa käsityksen, että lintu puhuu suomea" iloinen pikku höpöttäjä, ymmärtää sinua jne"ap.

Vierailija

eli näissä furbyissä on se vika että minä kerään niitä on jokaista lajia furbya shelbyä funky furbyä baby furbyä furby babiessia ja niitä sun muita jos haluutte kuulla furbish kieltä sanon ay ay lee koo on kuunnella koh koh on heippa doo? on mitä niin siihen sivulle voi tehdä tyypin furby island . fissä ne puhuvat vain englantia.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat