En jaksa hoitaa enää muistamattomia, agressiivisia vanhuksia yksityisellä puolella.

Vierailija

En jaksa enää uhrautua. Tympäsee ihan sikana. Olen sh ja työ ei vastaa yhtään koulutusta.

Paikan ómistaja vaatii ihan hirveesti. Ei ota sijaista s-lomalaiselle. Ei hyväksy lääkärissä käyntejä kuin ani harvoin. Ei oo kunnon tarvikkeita ja välineitä. Kaikessa säästetään, ruoassa ensisijaisesti.

Kumpa omaisetkin tietäisivät kaiken totuuden. Ja paskat yksityisellä ei oo sen parempi hoito ku kunnallisella.Hoitajat haukkuu omaiset, potilaat, työkaverit, jotka ei oo paikalla jne.Miksi tein niin suuren virheen. et palasin takas hoitotyöhön, hyväntekeväisyystyöhön.Ei ihme, et hoitajista pula, tän kaiken kokemani jälkeen. Ei varmaan paljon poikkea muista paikoista.Kommentit (14)

Vierailija

Viihdyn erittäin hyvin siellä. Kamalaalta kuulostaa tuo sinun työpaikkasi:( Omani on täysin vastakohta, vanhuksista huolehditaan hyvin etc.toinen sh

Vierailija

pitää vanhusten puolia? Miksi kaikkien potilaitten pitäisi olla hiljaisia, kilttejä, näkymättömiä? Kyllä jossain mättää. En ymmärrä?ap

Vierailija

Ja vielä lisää. Lattialle pudonneet lääkkeet, muilta ylijääneet lääkkeet säästetään ja jaetaan muille potilaille, kamalaa!Ruoassa säästetään ihan hirveesti. Vanhaa syötetään ja samaa monta päivää. Ei pestä kunnolla käsiä. Ei makseta kunnon palkkaa. Jatkohoito tarve pitää arvioida todella tarkkaan. Hoitajat joutuu kuskaamaan omalla autolla potskuja lekuriin.Oon ihan järkyttynyt kaikesta. Moni hoitsu sanonu irti ittensä just noitten juttujen takia.Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat