Onko poskionteloiden punkteeraus kauheaa? Pelkään kuollakseni

Vierailija

että minulla on poskiontelon tulehdus. Jos tarvii punkteerata, niin apua!

Naurettavinta on, että olen sairaanhoitaja... Ei ole tosin erikoisalaani lähelläkään, joten en ole kuin kerran eläissäni ohimennen nähnyt toimenpiteen...

Kommentit (8)

Vierailija

Tuntui kun olisi mennyt aivoihin asti. En enää ikinään suostu siihen.

Mielummin syön vaikka 100 kuuria peräkkäin ja teen ihan mitä vaan. mutta ei sitä.

Vierailija

Yksityisenen erikoislääkäri kun punkteerasi, niin ei tuntunut juuri missään. Puudutti ensin. Rusahdus " tuntui" /kuulosti vähän häijyltä, mutten kyllä ollut hetkeäkään huolissani aivojeni puolesta. :) Ammattilaisen tekemänä siis ihan kevyttä kenttäurheilua, terveyskeskuksessa saattaisi minuakin arveluttaa kyseinen toimenpide.

Vierailija

Mutta oikeesti, se puudutus on sen verran tehokas, ettei sitä rusautusvaihetta tunne mitenkään, siis kivullisesti. Ja kun päästään siihen huuhteluvaiheeseen, on jo helpottavaa pitää sitä astiaa kädessään ja katsoa kuinka räkä virtaa veden seassa :)

Vierailija

Ei ole kertaakaan ollut kauheaa, itse punkteeraus ei ota kipeää. Puudutus kirpaisee aivan hiukan, mutta pieni kipu menee äkkiä ohi.

Ikävintä toimenpiteessä on tieto siitä, että omaan nenään laitetaan syvälle teräviä piikkejä, ja sitten vielä kruntsautetaan se punkteerauspiikki luusta läpi. Mutta silmien kiinni puristaminen ja käsien nyrkissä pitäminen auttaa kummasti :)Henngissä ja hyvissä voimissa ainakin minä olen. Tsemppiä :)

Vierailija

Mulle yritettiin aikanaan aika monta kertaa kun mulla oli 12 tulehdusta peräjälkeen. Yksikään ei onnistunut, sillä pyörryin joka kerta. Loppujenlopuksi multa leikattiin " ilmastointireijät" isommaksi, eikä tavara jää enää sisään tekemään tulehdusta.

Tosin lohdutukseski voin sanoa, että mun kipukynnys on olematon.

Vierailija

Joo tänään ekaa krtaa punkteerattiin oikea sierain..Vähän jännitti kun laittoi " roiskeessun" päälleni mutta ammattilaisen käsittelyssä ei ollut paha..vähän rusahdus tuntui inhottavalta mutta muuten kivuton toimenpide..tietty ihmisillä erilaiset kipukynnykset..314

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat