Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Uskomatonta miten paljon on nuoria, jotka voivat huonosti! Hitsit, että alkoi ahdistaa, kun on itsellä kolme tyttöä ja kaksi vanhinta esimurrosikäisiä. Miten ihmeessä saan kasvatettua heistä järkeviä ja itseään arvostavia nuoria naisia??? Puolet lukemieni sivustojen tytöistä viiltelee, kärsii syömishäiriöistä, käyttää lääkkeitä väärin, sairastaa masennusta tmstmstms... Apua! Ihan järjetön määrä moniongelmaisia nuoria!!!Tässä yksi surullinen esimerkki. Pk-merkinnät ovat ihan järkyttäviä:

http://irc-galleria.net/view.php?nick=skorpioni1

Sivut

Kommentit (18)

mutta toi ap:n laittama scorpion on kyl jotaki muutaki ku masentunu myös. Luulin eka et on joku 14v, mut onki 22! Tekstissä toistuu samoja asioita, kirjottaa tosi lapsellisesti ja kuviaki on ihan ihmeellisistä asioista. Ei ihme että on ollu psykiatrsisella...Kiukuttelut vanhemmille, ihme veitsien hamstraamista ja iltalääkkeitä. Kuulostaa nin teiniltä. Taitaa olla tyttö pahasti rikki :( Selvästi kerjää huomiota ja on tosi masentunu ja ties mitä. Raukka.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

päiväkirjassaan että on välillä psykiatrisella osastolla? Tosiaan minäkin luulin jutuista päätellen että tyttö on 16, mutta 22. Huh huh, näinköhän tuo tyttö tulee koskaan elämään normaalielämää opiskeluineen ja työssäkäynteineen.

niin mulla jäi mieleen olikos se Oprahissa sanottu asia, että vanhempien pitää arvostaa itseään, jotta lapsi oppii rakastamaan itseään. Se ei siis ole avain että rakastaa LASTA, koska jos esim äiti tekee aina kaiken lastensa vuoksi, uhrautuu ja nuutuu, niin lapsi ottaa mallin. Hän siis oppii että itseään ei tarvitse arvostaa, vaan muita. Minusta tämä kuulosti kovinkin järkevältä, koska käyttäytymismallit ja itsetuntohan tulee kotoota pitkälti.Rakastakaamme siis lapsiamme ja itseämme, ja näytetään se :)

että varmasti osa tuolla kirjoittelee tollasia vituttaa-juttuja vaan ihan siks, että saisivat huomiota ja se on niin siistii kun vituttaa ja ollaan kännissä...

Olen ollut puolet elämästäni vege ja välissä vuosia vegan. Eikä päässä heitä lainkaan (paitsi että kirjoitan tänne :D) Ainoa, minkä keksin yhdistäväksi tekijäksi on, että osaa samaistua myös eläimen kärsimykseen ja ahdistaa niin helvetisti, kuin dorkia aikuiset ovat, kun he eivät ota vastuuta teoistaan ja tee maailmasta parempaa. Ehkä eniten ahdistaa kun tietää itsekin joskus tulevansa aikuiseksi ja kokee, ettei ole mahdollisuutta vaikuttaa positiivisesti. Siis yhdistävät tekijät: erityisen herkkä ja empaattinen, sekä olo, ettei pysty vaikuttamaan omaan elinympäristöönsä.Ja tuosta scorpionista. Ne nuoret tietää, mitä ne tekee. Ne brändää itseään. Hän haluaa, että hänen masennuksensa huomataan. Hän haluaa, että joku kysyy, miksi sinulla on noin paha olla. Huomion kerjäämistä, mutta olisihan hänen pakko saada apua itselleen. Ennen sama huomio hankittiin muilla keinoin, nyt sitä haetaan netissä.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat