Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Eli oisko ideoita...?Kyselin vaimoltaankin, ei osannut keksiä, sanoi että tykkää ainakin hyvästä viskistä. Tosin olisi jotenkin vähän tylsää viedä vaan pelkkä viskipullo, ja ei tuo mies mielestäni usein edes juurikaan juo.On asunut jo useita vuosia Suomessa, oppinut kieltäkin aika hyvin. (Meni suomalaisen kanssa naimisiin.)

Vastoin monia yleisiä ennakkoluuloja, on ihan kunnollinen perheenisä.Mieheni mietti tuota Suomi-aiheista t-paitaa, en tiedä oisko ihan tyhmä... ehkä sitten vaikka 1/2 l viskipullon kanssa...Lisää ideoita?

Kommentit (8)

esim. tiedetä tarkemmin mistä ohjelmista / sarjoista pitää, tai mistä musiikista (paitsi turkkilaisesta musiikista pitää kyllä).Ja hyvästä ruoasta se taitaa tykätä, tai ruoanlaitosta... (mutta ainakaan mitään essua varmaan turha viedä, kun taisivat tuoda niitä itse Turkista jossain välissä).

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miksi ihmeessä Suomi-paita? Eikö siinä nyt ole ihan tarpeeksi, jos mies jo asuu Suomessa?Hyvä viskipullo olisi varmasti monelle miehelle mieluisa lahja, vaikkei kovin usein joisikaan. Siellähän se säilyy baarikaapissa. Aika vaikeaa antaa mitään vinkkejä, kun ei kyseisestä miehestä mitään tiedä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat