Mitä 40-v. lahjaksi tuttavalle?? (mies, turkkilainen)

Vierailija

Eli oisko ideoita...?Kyselin vaimoltaankin, ei osannut keksiä, sanoi että tykkää ainakin hyvästä viskistä. Tosin olisi jotenkin vähän tylsää viedä vaan pelkkä viskipullo, ja ei tuo mies mielestäni usein edes juurikaan juo.On asunut jo useita vuosia Suomessa, oppinut kieltäkin aika hyvin. (Meni suomalaisen kanssa naimisiin.)

Vastoin monia yleisiä ennakkoluuloja, on ihan kunnollinen perheenisä.Mieheni mietti tuota Suomi-aiheista t-paitaa, en tiedä oisko ihan tyhmä... ehkä sitten vaikka 1/2 l viskipullon kanssa...Lisää ideoita?

Kommentit (8)

Vierailija

esim. tiedetä tarkemmin mistä ohjelmista / sarjoista pitää, tai mistä musiikista (paitsi turkkilaisesta musiikista pitää kyllä).Ja hyvästä ruoasta se taitaa tykätä, tai ruoanlaitosta... (mutta ainakaan mitään essua varmaan turha viedä, kun taisivat tuoda niitä itse Turkista jossain välissä).

ap

Vierailija

Miksi ihmeessä Suomi-paita? Eikö siinä nyt ole ihan tarpeeksi, jos mies jo asuu Suomessa?Hyvä viskipullo olisi varmasti monelle miehelle mieluisa lahja, vaikkei kovin usein joisikaan. Siellähän se säilyy baarikaapissa. Aika vaikeaa antaa mitään vinkkejä, kun ei kyseisestä miehestä mitään tiedä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat