Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tiedustelisin vähän vertailutietoa: oletteko muuttaneet kaupungista toiseen ja käyttäneet muuttofirmaa (sisältää ajot, laatikot, kantajia)?

Minkä hintaisia tarjouksia olette saaneet?Onko 1000 e liikaa kun kaupunkien väli on 300 km?

Kommentit (3)

Muuttomies löytyi tutun kautta ja teki työn pimeästi. Käytössään miehellä oli iso, muuttoauton mallinen auto, mutta Postista. Palvelu maksoi muistaakseni 440 €. Lähtöpäässä muuttomies vain järjesteli tavarat autoon, siellä olivat veljeni auttamassa.Määränpäässä muuttomies (ja hänen tyttöystävänsä+poikansa) osallistuivat myös kantohommaan, vaikka sellaisesta ei ollut sovittu. Kantoapuna määränpäässä oli myös kaksi palomiestä, jotka ottivat hommasta 20 €/h, ja aikaa kului muistaakseni 1,5 h/mies. Eli kaikenkaikkiaan maksoimme 500 € jos oikein muistan.Kaiken lisäksi saimme muuttomieheltä ison pinon muuttolaatikoita (tai ne oli jotain Saarioisten tms. muovilaatikoita) käyttöömme maksutta. Toi ne meille ainakin pari viikkoa ennen muuttoa ja me palautettiin sitten vasta kuukausia muuton jälkeen, kun saatiin ne tutun pakun kyydissä takaisin pk-seudulle.

Asiakas ehkä kulkee tavaroineen tuon 300 kilometriä, mutta muuttofirma joutuu vielä palaamaankin ja samalla miesten tuntipalkka juoksee koko ajan vaikka istuvat vain autossa.t. muuttofirman myyntisihteeri

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat