Merkkituotteiden (gap, oshkosh) nettioutlet...

Vierailija

Bongasin tuossa vahingossa tuollaisen nettioutletin kuin minimoda.fi, jossa oli myynnissä vaatteita lähinnä merkeiltä gap, oshkosh, minoti ja jotain disney kamaa. Valikoimaa ei ollut paljon, kun ovat just jotain outlet-jämiä, mutta kivoja löytöjä sieltä voisi tehdä, jos koot natsaa. Itsekin katselin poikien gap-juttuja. Onko joku tilannut kyseisestä paikasta tai tietää siitä enemmän

Kommentit (11)

Olen seurannut tässä mm. oikeudenkäyntiä, jossa (rakennusalan) aika isot yritykset jättäneet miljoonia euroja veroja ym. maksamatta. Isoissa yrityksissä vaan talousrikokset pystytään naamioimaan niin, ettei heti näy päällepäin, että asiat hoitamatta.Ainakin nyt kyseessä olleen verkkokaupan sivuilta löytyy y-tunnus ja sillä on helppo käydä tarkistamassa onko yritys merkitty ennakkoperintärekisteriin ja alv-velvolliseksi. Ennakkoperintärekisteristä poistetaan, jos verot jättää maksamatta (toki tässä on viive, mutta tarkempaa tietoa yrityksen laillisuudesta ei noin vain saa). Jos siis myyjäyrityksellä on y-tunnus niin ainakin tarkoittaa, että asianmukaiset aloittamisilmoitukset on tehty ja yritys on verottajan kirjoissa.Se, onko tuollainen pikkuyrittäminen kannattavaa jää sitten yrittäjän harkittavaksi. Jokainen myyty tuote kuitenkin on lisä kassaan ja jos esim. kotona kodinhoitotuella ja kiinteitä kuluja ei yrityksellä juuri ole niin jonkin verran ruokarahaa tuolla voi tienata, kaikki kotiinpäin :)

Monessa maassahan on todella tavallista, että esim. kotiäidit perustavat oman yrityksen rahoittaakseen lasten kanssa kotona olemista. Moni ostaa vaikkapa eBaysta tyytyväisenä outlet-tavaraa pikkuyrittäjältä, Suomesta taas ei uskalleta/haluta ostaa vaan tuollaista kauppaava on "trokari" tai muuten epärehellinen tai -voi kauhistus- "sehän voi vaikka tienata sillä".Ihan samaa tapahtuu esimerkiksi pienissä kylissä, pikkuyrittäjyys hiipuu pois kun ihmiset ostavat mieluummin tavarat kaupungista Citymarketista kuin oman kylän yrittäjältä.Eri asia on tietysti harmaa talous, mutta ikävää, että moni pieni yrittäjä leimataan heti trokariksi. Talous voi olla epäkunnossa tai veroja kierretään kyllä myös isoissa yrityksissä..Tuo luottokorttimaksumahdollisuus olisi toki hyvä, mutta ihan aloittavana pikku yrityksenä ei välttämättä siihenkään pysty lähtemään, vaatii enemmän nettisivuilta ja maksuistahan menee provisio myyjältä.Mielestäni kodin ja työn yhdistäminen sivutoimisella yrittäjyydellä olisi todella hieno ajatus, valitettavasti vain vaikea saada toimimaan täällä :(

Maksat - ja et saa tuotetta - mitä voit tehdä. Todennäköisesti ovat tietenkin ihan rehellisiä kotiäitejä ja tuovat vaatteet Briteistä niinkuin kertovat. Hyvä idea sinänsä ja periaatteessa kannatan yrittäjyyttä ,mutta homman laillisuudesta en tiedä??? Hinnat ovat mielestäni kalliita ainakin USA:n hintoihin verrattuna. t. Juuri USA:sta muuttanut

Nyt kyselen ihan uteliaisuuttani, että oletko siis tilannut sieltä vai sivuillako niitä kirjoitusvirheitä oli...? En ole ihan varma ymmärsinkö oikein, mutta varmuuden vuoksi voin todeta, että en ole missään kytköksissä kyseiseen yrittäjään (auts, vaikutinko todella yrittäjältä, joka epätoivoisesti mainostaa kauppaansa hoonolla soomella...) ja paljon palstalla kirjoittaneena ainakin vakkarikirjoittajat tunnistavat nimimerkkini, jonka tekstejä voi lukaista tältäkin aukeamalta useita:)

jos voin olla varma siitä, että toiminta on laillista. Siis että kaikki pakolliset verot ym. maksetaan. Jos sitä tehdään laittomasti vääristää se taas rehellisten yrittäjien kilpailua.Luulen että tuollainen ei Suomessa juuri aknnata jos sen tekee laillisesti. verot ovat niin korkeat ja netin kautta voit itse tilata ulkomailta haluamasi.

Kopioin poppaa.netin sivuilta tuon allaolevan ja mielestäni siinä selittävät mitä tuo cut-label (pala leikattu kokolapusta) tarkoittaa. Tuolla poppaassa on mielestäni vähän samalla tavalla merkkituotteiden jämiä, kuin minimodassakin.

"Valikoimastamme löytyy paljon merkkituotteita. Myymme myös ns. ex-store vaatteita. Nämä ovat merkkiketjujen valikoimasta poistettuja vaatteita, joiden kokolapusta on leikattu pala irti tai tehty tussilla merkintä palautusten välttämiseksi. Ex-store vaatteet eivät laadullisesti eroa muista merkkituotteista mitenkään. Myymiemme asusteiden kohdalla on aina maininta, jos kyseessä on ex-store tuote. Meillä näillä tuotteilla on tietysti normaali palautusoikeus".Toivottavasti olen oikeassa...

Stine

Ei ne varmaan voi itse niitä hakea kun 20kg / henkilö saa laukku painaa, niin ei siihen kovin paljon mahdu vaatteita. Tuskin niin paljon että voitto kattaisi lentoliput ja nettikaupan pyörittämisestä palkaakin jäisi. Ne varmaan tilaa ne jostain nettikaupan alestl jossa on kiinteät toimituskulut. ja tilaavat tosi paljon kerralla. Tai sitten ostavat ne euroopasta, jonne lennot ovat halvemmat ja voittoa jää helpommin. Koska ei tuota varmaan ihan muutaman euron palkalla jaksaisi tehdä.Sitten viellä kysymys mitä tarkoittaa "ns. cut-label -tuotteita" luki niiden nettisivuilla. Onko jotain mallikappaleita? II-laatua?

Onko ne siis käyneet itse jossain matkalla ja tuoneet matkalaukullisia halpoja uusia kuteita ja myyvät niitä omassa puodissaan vai miten homma toimii? Eihän Gapilla ole omaa liikettä Suomessa joten miten vois täällä olla mitään outlettiakaan joka myis jämät edullisesti pois.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat