Vierailija

Te villimpien poikalasten äidit, onko tuo normaalia käytöstä/puhetta? Päiväkodissa poika sanoi vakavana "mä haen aseen ja ammun ton X:n" (eskariope), kun ei saanut tehdä mitä halusi.? Kyseessä on siis tuttu poika, jolla on kotona vähän levotonta.

Kommentit (7)

esim uhoaa ampuvansa kaikki metsästäjät tai luonnontuhoajat, valaanpyytäjät ym.Tietysti ojennamme häntä heti ettei niin saa tehdä eikä edes sanoa leikillään.En tiedä mistä on moisen jutun keksinyt, muutoin on ihan sopuisa ja älykäs, kiltti poika.

On meinaan sellainen eläin- ja luonnonsuojelija täällä meillä kasvamassa, että ei anna armoa edes omalle isoisälleen, joka myös metsästää.Isänsäkin sai puhutta pois metsästysharrastuksesta ja nyt käyvät yhdessä valokuvaamassa luontoa sen sijaan :)Vitosen äiskä

8 v ja 6 v. Kumpikaan heistä ei ole koskaan puhunut tuollaisia.Näin kyökkipyskologina tuumaan, että hän ei osaa kanavoida vihaansa oikein vain suoltaa typeryyksiä. Toisena asiana voi olla, ettei häntä ole koskaan ojennettu siitä, mitä saa puhua ja mitä ei.

.... meidän 6-vuotiaan suurimpia sankareita kun on metsästäjät ja oottaa vaan että tulis tarpeeksi vanhaksi ja pääsisi papan kanssa hirvimetsälle ;)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat