Kaarina Kivilahti syö mökkimatkalla 4-6 munkkipossua. Olen jämähtänyt tähän tietoon.

Vierailija

Tiedän, että uusia aiheita pitäisi jo jauhaa, mutta olen saanut tästä asiasta trauman.

Sivut

Kommentit (36)

Saattaa seurata ikävyyksiäLainaus:

KK kävi 1990-luvun loppupuolella "läski-imuroinnissa." Makasi pöydällä ja hoitaja surrutteli jollain härvelillä sellumuodostelmia sileimmiksi... Eli taitaapi tää ko. daami laittaa melkoisen omaisuuden erilaisiin vartalohoitoihin...

Korjaisin muutaman detaljin. Se ei ollut mökkimatka vaan matka taidenäyttelyyn Mäntyharjulle. Munkkipossuja pysähdytään syömään 2-3 kertaa per sivu, eli siitä määrä. Tietolähteeni HS/ K. Kivilahti.

Mä silti muistan varmaan kuollessanikin että Kaarina syö mökkimatkalla 4-6 munkkipossua. Se tieto on jotenkin tatuoitu mun hippokampukseen, vai missä talamuksessa ne tunnekokemukset säilyvät.Siis että matkalla taidenäyttelyyn. Taide-elämyksiä maha täynnä pullamössöä.

Ja että 2-3 per sivu. OK!ap

KK kävi 1990-luvun loppupuolella "läski-imuroinnissa." Makasi pöydällä ja hoitaja surrutteli jollain härvelillä sellumuodostelmia sileimmiksi... Eli taitaapi tää ko. daami laittaa melkoisen omaisuuden erilaisiin vartalohoitoihin...

Tästä tulee av:lle klassikkoketju. Munkkipossut pysähdytään syömään huoltoasemille. Jotenkin mun on vaikea kuvitella rouva Kivilahtea vaikka Vihantasalmen huoltsikalla rahtareiden keskellä ahmimassa munkkipossua.Ja toisaalta, matka kestää ikuisuuden jos pysähdytään 2-3 kertaa per sivu, eihän Mäntyharjulle niin kauaa aja. Matka taitetaan avoautolla.Tässä ei muuten ole mitään herjaavaa, vaan tiedot ovat Hesarista.

Jos se käy pari kertaa vuodessa siellä mökillään? Muuten noudattaa ranskatarten dieettiä, syö mitä tahansa mutta vain vähän. Se on paras tapa pysyä hoikkana, vink vink.

Siis se, että pystymme molemmat syömään miten paljon mitä tahansa emmekä liho. Jos muuten en olekaan saanut elämältä eväitä kultalusikalla, niin saavutushan tämäkin. Harmi vaan, etten osaa arvostaa tätä ominaisuutta ehkä niin kuin tämä aika ja elämäntapa edellyttää. Ja juu ei, en ole bulimikko tahi muusta syömishäiriöstä kärsivä. Olen geneettinen läpipasko.Koska asun kaaaaaukana kehä kolmosen ulkopuolella, pääkaupunkiseutu saati Helsinki on kotirappusiltani katsottuna eteläistä Eurooppaa. Roomassa olen höyryttänyt hengitykselläni Pradan liikkeen ikkunaa, koska en tohtinut käydä sisään liikkeeseen. Tokkopa minua olisi sinne laskettukaan vyötärölaukkuineni ja pyöräilyshortsien verhoamine luomu-säärineni. Boutiquet ovat minulle syvän ihailun kohde. Onko teistä kukaan uskaltautunut ostoksille Kaarina K:hon? Kertokaa, palan halusta tietää vaikkapa t-paitojen hintoja!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat