Keksitäänkö aivan uusia nimiä, joita ei ole ennestään käytetty mutta joka olisi hyvä nimi

Vierailija

https://192.49.222.187/Nimipalvelu/



Minä aloitan:



ILNA tytölle

Sivut

Kommentit (49)

Tässä tulee...



Sileene, Ytynä, Alisma, Unella, Tähtikki, Tädy, Teeria, Teelika, Neelika, Ninneli, Ninnika, Ninnikka, Ninnikki, Nunnuka, Nunnukka, Nunnuli, Peuri, Mimsa, Mimse, Mimsi, Mimsiina, Ninju, Pinju, Orho, Ohra, Kaura, Ärri, Öömer, Vartsi, Vesu, Vaapula, Vattu, UUttu, Uikku, Tommeli, Jamssi, Sitriini, Sitka, Reti, Reemu, Tyyti, Ryyti, PEha, Nani, Nanukka, Aamuli, Aamuska, Narsku, Niisku, Neilikki, Neilikkä, Nekku, Mihkael, Maltsa, Mantikki, Miiki, Miitti, Mettä, Wellia... jne.



Harrastan tarinoiden kirjoittamista ja nuo ovat kaikki itse keksimiäni nimiä tarinoitteni henkilöille... ja lisää keksin koko ajan.

nyt on tytolle Lumi muotia ja taa ois pojalle vastaava jos ei halua Pyrya, Tuiskua jne

-us paatteen myota selvasti pojan nimi, sopis ihanasti toiseksi nimeksikin

tohon, että en ole varma onko noista nimistä osa jo olemassa. Nipsu ja Niisku on otettu Muumeista, mutta niitä ei ole annettu yhdellekään lapselle. Sopisivat tyttöjen nimiksi. Nimirimpsusta jäivät Nipsa ja Mimsu. Ja Nuuno.

taas oikein urakalla tällä kertaa D- alkuisia nimiä. Tässä tulee. Valmiina tykitykseen.



Daada Daaga Daania Daaniela Daaniella Daanielle Daanika Daanikka Daarea Daareka Daarella Daarenka Daareta Daaretta Daari Daarian Daarianna Daarianne Daarie Daariella Daarielle Daariia Daarika Daarikka Daarikki Daarina Daarinka Daarita Daaritsa Daaritta Daaritti Daarla Daaruska Daava



Deea Deea Deela Deelika Deelina Deemia Deenia Deenu Deera Deeri Deeria Deerianna Deerianne Deerika Deerikki Deerit Deesa Deesia Deeta Deetta Desideeria Desireena Desireija Diia Diida Diija Diila Diilia Diimi Diimu Diine Diini Diinu Diinukka Diinus Diinuska Diira Diissa Diisu Diita Diitta Diittu Diitu Diiu



Doola Doolia Doona Doonia Doonika Doonita Doore Doori Doorian Doorianna Doorianne Doorianni Doorika Doorikka Doorikki Doorina Doorinka Doorit Doorita Dooro Doosia Doroteija



Driina Driine Driinu Droosia



Duua Duula Duuli Duulikki Duunia Duura Duuria Duuris Duuva Duuve



Dyyne Dyyni



Huhhuh! Lista jatkuu vielä... toisessa erässä...

Laitanpa nyt pari joskus aiemmin keksimääni. Yhtä en paljasta, kun se voisi olla lapseni toinen tai kolmas nimi, enkä halua sitä muille jakaa.

Tätä olen jo kauan ihmetellyt, ettei ole kellään nimenä ja täälläkin aina silloin tällöin tarjonnut. On toki vanha traktorin peräkärrymerkki, mutta kuinka montaa tuollaiset asiat koskettavat.

Meillä varmaan mies naurais, jos Velsaa ehdottais nimeksi lapselle, peräkärryjä kun on pihalla useempikin, Velsaa ei kyllä muistaakseni ole. Mutta eipä tuota moni varmaan edes tiedä, että on peräkärryn nimi. Ihan nimimäinen sanahan tuo on.

Daage Daamian Daamien Daane Daanel Daaneli Daanijel Daanis Daano Daare Daariel Daarin Daario Daarion Daaris Daarius Daaro Daarus Daave Daavet Daavetti Daavi Daavis Daavit Daavo Daavu Daavud Daavut Dantte



Deelis Deemi Deemiel Deemi Deemo Deemos Deemu Deemus Deeniel Deenis Deeo Deerio Deero Deetu Deevi Deevid Deevin



Diika Diikko Diikku Diiklas Diiko Diiku Diilo Diilos Diima Diimo Diino Diinos Diio Diiro Diittus Diitus Dimi Dino



Domi Doni Doom Doomas Doomi Doon Dooni Dooniel Doorits



Dulle Duumas Duunas Duuno Duure Duuro



Kirjotin koneelle Wordilla tuohon viereen muistiin noi. Siks ovat aakkosjärjestyksessä, jos joku ihmettelee.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat