Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ihana juhlamekko 130cm, mistä?

Vierailija

Meidän juhla-asut alkavat olla pieniä. Mistä pk-seudulta löytyisi ihanuusmekko tai vastaava 6-vuotiaalle prinsessalle? Kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan!

Kommentit (6)

Vierailija

Lapsi piti siitä kovasti, mutta omasta mielestäni kovin kirjava, eikä "tyylikäs"=lue: yksinkertainen. Katsoimme mekot myös Jesperistä, ei meidän makuun. Tuolla Bobossa oli toki muutama simppelimpi mekko, mutta (niissäkään) ei kokoja. Paras koko mekossa olisi varmasti 130-134cm.

Lisää vinkkejä?

Vierailija

Caramelin kakkumekkoa oli ainakin 128 cm ja 140 cm, Mayoralilta oli pari erilaista juhlamekkoa koossa 8 y.Ale ei ollut vielä alkanut.

Vierailija

Bobo täytyy muistaa! Me ehditään kyllä odottaa aleakin, sillä pakottavaa tarvetta mekolle on vasta heinäkuun lopussa. Muitakin vinkkejä otetaan vastaan:)

Vierailija

mutta hoikalle lapselle ainakin koossa 122 cm liian leveä. Pienemmälle ehkä kivempi. Meillä vajaa 7 v., 124 cm pitkä tyttö kokeili kokoa 122 cm ja se oli hyvin telttamainen. Lisäksi rusetti oli mun makuun ihan liian ylhäällä, näytti melkein siltä että olis mirri kaulassa, ei siltä että oli nätti empireleikkaus :( .Se kakkukangas on hauska, mutta jotenkin minusta outoa että samaa kangasta samana keväänä käyttävät sekä Caramel (joka on kuulemma Bobon perustajan oma merkki!), Girandola ja Mayoral!

Uusimmat

Suosituimmat