Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Veljen munuaissyöpä levinnyt keuhkoihin. Mitä edessä?

Vierailija

Minkälaisia ennusteita? Onko kenelläkään kokemuksia? Kiitollisena otan vastaan kaikki tiedot.!

T. Järkyttynyt sisar

Kasvain saatiin onnistuneesti munuaisesta pois. Ei mitään merkkejä leviämisestä. Nyt, kun kävi keuhkokuvassa niin näkyi varjostumia. Ennen munuaiskasvaimen poistoa ei ole otettu keuhkokuvaa.

Sivut

Kommentit (19)

Älä kysy täällä, paljonko veljelläsi on elinaikaa!!!! Täällä sitä ei tiedä kukaan, kaikilla on erilaisia kokemuksia! Odota, että ensin selviää, onko kyseessä edes etäpesäke vai vain pelkkä varjostuma, kuten edellä joku sanoi. Et vaan voi vielä tietää, mitä on edessä, sinun on maltettava odottaa että saatte tietää mitä lääkärit sanovat! Voimia!

tilanne on kuta kuinkin sama kuin että kasvainta ei olisi saatu pois. Mun perhetuttujen isä kuoli just noin, munuaisista leikattiin mutta oli levinnyt ja lopulta syöpää oli luissakin.Voimia, älkääkä menettäkö toivoa ennen kuin kaikki on ohi.

en muista enää mitä hoitoja sai, mutta elämä jatkui ihan normaalisti ja hän parani. tämä ei tietysti kerro mitään veljesi tilanteesta, muuta kuin toivoa ei kannata menettää! etenkin kun ette kovin hyvin vielä tiedä missä mennään. voimia.

Ei vielä mitään varmaa. Tämä on nyt todella helppo sanoa ja uskon ja ymmärrän järkytyksesi, mutta yritä olla myös murehtimatta etukäteen. Hoidot jatkuu. Tässä vaiheessa ei ole ennustetta, mutta elämä on, tässä ja nyt. Murehdi, sure, ajattele pahinta ja varaudu myös siihen, mutta ennen kaikkea eläkää veljen kanssa normaalia arkea tai "kuin viimeistä päivää", ihan miten haluatte! Tukekaa toisianne.

varjostumia, jotka eivät sitten ollutkaan mitään. Munuainen saatiin täysin puhtaaksi (kuudesosa poistettiin) ja munuainen alkoi heti toimia normaalisti. Lisäksi muista, että keukhoista löydetty etäispesäke ei ole sama asia kuin keuhkosyöpä, joka on vaikeampi hoidettava. Etäpesäke keuhkossa on edelleen "munuaissyöpää" ja siten leikattavissa pois ja parannettavissa. Voimia ja iloa kaikille kaikesta huolimatta. Toivoa on paljon.

Onko syöpää molemmissa keuhkoissa eli voisko toisen vaikka leikata pois ja sitä kautta päästä siitä eroon? Keuhkot on elintärkeät ja ennuste keuhkoihin levinneen syövän kanssa on huono. Ap, en pysty lohduttamaan sinua mitenkään, muuten kuin, että todennäköisesti veljelläsi on vielä hyviä aikoja edessä. Eihän tämä nyt vielä kuolema ole ja tautia pystytään hoitamaa ja ainakin pitkittämään. Lääkärit osaavat tosi hyvin kyllä arvioida tilanteen ja solutyypeistä ennusteen. Kannattaa varautua pahimpaan ennusteeseen, syöpä on pirullinen ja levinneenä lähes poikkeuksetta tappava.

Vaikea sano, kun ei ole tarkkoja tietoja, mutta valitettavsti se ei mitenkään hyvää tiedä. Kehkot on sellainen elin, että tavallista elämää hän ei saa kauaa viettää, jos tilanne todella on, että keuhkoissa on kasvain. Tsemppiä teille!

No, lääkärithän eivät ammattinsa puolesta suosittele mitään vaihtoehtohoitoja (=luonnon lääkkeitä). Jos päädytään solumyrkkyihin (kuten yleensä levinneessä munuaiasyövässä) ei EHKÄ kannata samanaikaisesti kokeilla mitään vaihtoehtoisia hoitoja/rohtoja. Äitini (65 v.) sairastaa levinnyttä munuaissyöpää ja kokeella on jo kolmas lääke - leikkaus ei ole vaihtoehto, eikä myös sädetys. Eli ellei tämä uusin lääke toimi, ei vaihtoehtoja ole jäljellä! Ei ainakaan koululääketieteen puolella. Kannattaa kuitenkin lukea KAIKKI mahdollinen muu tieto/kokemus/uskomus... tarkoittaa, että kun ei muuta ole jäljellä, eikä toiveet ja/tai rukous auta, jotkut väittävät saaneensa apua koivuntuhkauutteesta, männynhavu-uuttesta, valkosipulista... toivoa ei kannata menettää!!! Ja kuten joku aiemmin kirjoittanut neuvoi, eläkää TÄYSILLÄ sillä näissä syöpätapauksissa se nimenomaan tulee niin todeksi tämä neuvo, että jokainen päivä kun voi olla se viimeinen. Eli asiat selviksi, tunteet kerrotuksi, läheisyys kunniaan! Tosi paljon tsemppiä, jaksamista ja toivoa & uskoa teillekin!!! t. läheltä seurannut ja tuntemuksesi ymmärtävä

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat