Ei ikinä verhoja ikkunan edessä - mitä mieltä/oletko sellainen? Meillä

Vierailija

ei ole makuuhuoneen ikkunassa verhoja laisinkaan ja sisään näkee jos on valot päällä, kuten iltaisin usein onkin. Toisesta kerrostalosta on suorat näkymät sisään.Olemme estoitta harrastaneet seksiä ja itse vaihtelen aina vaatteet sen kummemmin ajattelematta.Onkohan päässä jotain vikaa? Jokin alitajuinen paljasteluvimma?Onko teillä tallaisia naapureita, jotka eivät välitä jos joku näkee?Aamulla myös aurinko paistaa sisään..

Kommentit (4)

niin uteliaita et jäävät ihan seisomaan ja tuijottamaan sisälle, jos verhot sattuvat olemaan auki. Ei sillä että meillä mitään ihmeellistä sisällä tapahtuisi, mutta pidän äärimmäisen paljon omasta rauhasta, enkä tykkää siitä et joudun ajattelemaan, et taasko on naapuri ikkunan takana, jos verhot on auki ja esim. tulen suihkusta.

Muualla ei pidetä verhoja kiinni oikeastaan koskaan. Ja kuljeskelen kyllä iltaisinkin alasti tai vähäpukeisena ympäri asuntoa. Viereisestä talosta näkee suoraan keittiöön ja olkkariin.Jos oikeen pidemmäksi aikaa jään syömään tai muuta touhuamaan ja valot on päällä, niin pistän sit kyllä jo vaatetta päälle tai verhoa vähän kiinni.

Yhtiössä suuret ikkunat ja vastapäinen naapuri tuskin verhoista kuullutkaan. tahtomattaankin joutuu todistamaan emännän selluliiti, herran miehuuskunto ja lasten pukeutumiset.

Keljuttaa kun omat verhot pitää aina olla kiinni varsinkin kesäiltaisin kun valoa vielä riittäisi.

Makkarissa kyllä on verhot, mutta hyvin harvoin kiinni. Asutaan kolmannessa kerroksessa ja makuuhuoneet on pihalle päin, ei sieltä näykään mihinkään.Olkkarissa on yht. 5 ikkunaa, josta yksi on suuri erkkeri. Niissä ei ole missään verhoja, ja kuljeskellaan kyllä täällä alasti melkein joka päivä. Ei olkkarinkaan puolelta paljon mihinkään näy, melkein vastapäätä kadun toisella puolella on kerrostalo, jonka ylimmästä kerroksesta saattaa näkyä meille. Itse en ainakaan ole nähnyt sinne puolelle ja on aika sama, jos meille sieltä joku katsoo.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat