Toivottavasti Marja Tiura ymmärtää

Vierailija

imettää lastaan mahdollisimman pitkään, mutta ei koskaan julkisella paikalla. Suonikkaat tissit, hyi.viedä lapsensa aika ajoin Kiinaan, ettei hän vain ala kaipaamaan Kiinaan.antaa isälle tilaa lapsen elämässä, mutta ei liikaa, ettei isä väsähdä.kantaa lastaan kantoliinassa viisivuotiaaksi, mutta välttää vaunujen käyttöä, koska lapsen on jaksettava kävellä itse puolivuotiaasta alkaen.vierailla Itäkeskeskuksessa neljä kertaa viikossa, jotta lapsi sosiaalistuu yhteiskunnan jäseneksi.jättää kansanedustajan paikkansa ja pitkän työttömyysjakson jälkeen opiskelee lähihoitajaksi, jotta lapsi oppii, mitä on tosielämä.

Kommentit (7)

Vierailija

Voiskohan tästä tehdä jonkun nettiaddressin jonka me Esimerkilliset Äidit sitten allekirjoitamme ja luovutamme Marjalle? Marja on kyllä ihan reipas nainen, kyllä se varmaan oppii nää kuviot kun me kokeneemmat vähän opastetaan.

Vierailija

Marja Tiuran lapsesta. Ettei sitten kukaan pääse sanomaan, että miksi ette tehneet mitään. Adressi on hyvä idea. Nimimerkki vain tähän ketjuun, jos lähtee mukaan! Voisikohan joku muuten laskea Marja Tiuran päivähoitomaksut?

Vierailija

Tämä tapahtuu parhaiten niin, että annetaan isovanhempien hoitaa lasta viikonloppuisin ja lomien aikana. Useampien päivienkään erosta vanhempiin ei ole vauvalle mitään haittaa, päinvastoin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat