Holiday Clubin halvempi loma, jos kuuntelee esittelyn

Vierailija

Mitä tarkoittaa käytännössä? Kuinka pitkä esittely? Onko varma, että saa loman tuolla halvalla hinnalla, vaikka ei osta lomaosaketta? Voiko lapsi olla mukana esittelyssä?Kiitos vastaajille!

Sivut

Kommentit (17)

esittely venähtänyt aina 2,5 tuntiin. Mutta ihan OK tunnelma, ei pakottamista. Kummankin puolison pakko olla mukana, lapset voi leikkiä leikkipaikalla. Kotihoidontuella elävälle ainoa mahdollisuus saada kylpylälomia!

Kuten myös lapset.Ei teeskenneltykään kiinnostusta ja lapset mölysi koko ajan. Esittelijä jaksoi meitä tunnin ja päästi meidät sitten menemään. :)Halpa ja kiva loma! Vähän kävi sääliksi sitä esittelijää.

lapset mukana. Kyllä sen "kestää" kun saa siitä kivan palkion. Tottakai heidän on annettava lupaamansa, ostittepa mitään eli ette :) Ja suurin osahan heidän kuuntelijoistaan on meitä köyhiksiä...

esittelyissä, koska siten saa kylpyläloman pari hunttia normaalia halvemmalla! Joten kokemusta ON ja paljon...Ensinnäkin: esittely kestää tasan 2 h, ja siellä on molempien puolisoiden pakko olla paikalla. Lapset ovat mukana, ja heille on omaa ohjelmaa (valvottu leikkitila). JOS lapsillasi on muu vahti, ei heidän läsnäolonsa ole toki pakollinen, mutta sen miehesi on pakko tulla mukaan.Ei todellakaan tarvitse ostaa mitään eikä edes teeskennellä ostohaluista. Me olemme jyrkästi joka kerta kieltäytyneet ostamasta ja perustelleet kantamme hyvin (kerran jopa niin hyvin, että esittelijä luovutti kahdessa minuutissa ja päästi meidän lähtemään saman tien ;-))

JA silti saamme aina uudestaan noita lomatarjouksia...Tänä kesänä lähdemme Katinkultaan, jossa saamme lomaosaketalon kolmeksi päiväksi kahdella ja puolella sadalla, kun normaalihinta on seitsemisen sataa... tulee aika hyvä tuntiliksa niille kahdelle esittelyssä kärvistellylle tunnille.Joten suosittelen lämpimästi. Ei siellä pakolla mitään myydä.

Itse asiassa siinä ei enää myydä tiettyä asuntoa/viikkoa, vaan pisteitä, joita valtaosa käyttää vaihtolomaan jossain aivan muualla. Jokainen viikko ja kohde on pisteytetty eri lailla ja ko. pistemäärän voi käyttää joko siinä kohteessa/viikolla tai sitten missä päin maailmaa tahansa. Pistemäärästä voi käyttää kaikki samana vuonna tai säästää seuraavalle/lainata seuraavasta.

Vain tahvo idiootti jättää lomapisteensä käyttämättä!

Molemmat tosiaan mukana esittelyssä oltava, toisissa paikoissa lapset voi ottaa viereiseen leikkihuoneisiin, toisissa valvottu leikkipaikka muualla. Ekalla kertaa esittely kesti noin pari tuntia, todella mukava vanhempi mies, joka ei todellakaan tyrkyttänyt mitään. seuraavilla kerroilla esittelyt kestäneet 10-15min, näkevät suoraan papereista että on käyty aiemminkin, eli eivät ala uudestaan kertomaan systeemeistä, jos ei kiinnosta. Taas tuli tällä viikolla kirje kotiin ja varasinkin jo Tampereen kylpylään seuraavan miniloman :)

Jos perheessä on 2 päätöksentekijää, heidän täytyy siis kummankin osallistua yhtä aikaa. (Tehokkaampaa aivopesuako?). Lapsista en tiedä, voivatko osallistua.

Miehen rikas veli meni hölmöyksissään ostamaan vastaavanlaisesta esittelystä jonkinlaisen lomaosakkeen ulkomailla. Kerran kävi reissussa ja sen jälkeen on jäänyt käyttämättä.Meidän on ollut helppo olla kovana esittelyissä, kun ei ole rahaa.

mutta nyt ei ole enää kutsuja tippunut. Ilmisesti sanottiin EI riittävän pontevasti.Ihan mielelläni kävisin kuuntelemassa nuo löpinät edullista lomaa vastaan :-)

Lainaus:

On se esittely.Eipä ne kai voi lapsen mukana oloa kieltää, mutta jos teitä on kaksi niin kai toinen voi hoitaa lasta ja toinen käydä kuuntelemassa löpinät.Kyllä mun mielestä sen matkan sitten saa, mutta ajankohdissa voi olla rajoituksia.Ja sitten epäilemättä se edustaja piinaa sua puhelimitse muutaman kuukauden tyrkyttämällä sulle sitä osaketta - "eikö kuitenkin vielä kannattaisi harkita".
- molempien puolisoiden on pakko olla läsnä ja lapsille on varattu toimintaa.

- se esittely ON matkalla eli siellä kohteessa. JOS nyt siis puhutaan Holiday Clubista. Muilla lomaosake-esittelijöillä on muut tavat, mutta HC siis myy halpoja lomia Suomen kohteissaan ja loman AIKANA osallistutaan esittelyyn.

- Jälkikäteistyrkyttämistä ei ole. Meille on useamman vuoden aikana (joiden aikana olemme olleet HC:n esittelyissä viisi kertaa) soitettu vain kaksi kertaa, ja niistä puheluista pääsee sanomalla, että emme ole muuttaneet mieltämme, koska pidämme lomailua lomaosakkeessa liian kalliina (perusinvestointi plus vuosittaiset 400-500 euroa).

kun hölmistyneenä huomaakin ostaneensa lomaosakkeen vaikka ei aikonutkaan.Ovat hyviä myymään, onneksi meillä oli lapset mukana ja mölysivät koko ajan, joten myyjä päästi meidät n. 1 1/2 h kuluttua pois ilmainen hotelliloma takataskussa.

firma järjestää lapsenhoitajan tai sitten lapsi mukana. Meillä penskat mukana, kun en suostunut jättämään 5kk ikäistä rintalasta hoitajalle. Kesti sen mitä sanottiinkin, n. 2h, ei tarvinnut maksaa täyttä hintaa vaikka kauppoja ei tullutkaan. Tosin meidän tapauksessa heiläl ei ollut edes myydä sitä, mitä me oltaisiin haluttu ostaa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat