Kipeitä supistuksia rvk 15, lepoa vaan vai pitääkö lähteä lääkääriin?

Vierailija

ei vuotoa ei muuta

Kommentit (13)

että tuntuuko supistukset herkemmin ja kipeämmin kun on niin "venynyt akka"no, soittelen huomenna neuvolaan ja kysyn ohjeita. Tältä päivältä tuntuvat nyt menneen ohi. Olivat kuitenkin sen verran napakoita supistuksia, että piti mennä kaksin kerroin, mutta ei ne nyt kyllä ihan synnytyssupistuksia olleet.

Mulla vkot nyt 15+3 ja vajaan viikon ajan tullut kipeitäkin supistuksia :( Infektiot tutkittiin eikä niitä löytynyt. Sain ohjeeksi ottaa mahdollisimman rauhallisesti ja tarvittaessa ottamaan yhteyttä synnärille, jos tilanne pahenee. Hoitovaihtoehtoja on näilläkin viikoilla, joten älä ainakaan usko noita pessimistejä tässäkin pinossa!

Tsempit!

ilman mitään ongelmia, aika outoa jos ei annettaisi viikolla 27 koska viikolla 24 syntynyt täytyy jo yrittää elvyttää, mikäli on hengitysliikkeitä. Tohon ettei ole saanut viikolla 27 täytyy olla jokin muu syy.

ja häiritsevästi, harjoitussuppareita kuitenkin. Oli niitä ollut aieminkin, mutta yhtenä iltana siis kertakaikkiaan oli koko ajan.

Rv oli muistaakseni jotain 14+.Soitin lopulta Jorviin (kun oli la-ilta, muukaan paikka ei ollut auki), käskivät tulla näyttämään.

Menin siis päivystykseen, pääsin jonojen ohi, tuli joku naistentautilääkäri tsekkaamaan tilannetta, katsoi kohdunsuun ja ultrasi.Kaikki oli kunnossa. JÄlkikäteen ajatellen, varmaan huolehdin vähän turhaan. Mutta ei muhun suhtauduttu mitenkään huonosti siellä tai että olisin turhaan tullut, sain vielä varmuuen vuoksi maanantain sairista, jos siltä olisi tuntunut.

Harjoitussupistuksetkin sattuvat hiukan, maha kiristyy palloksi ja se on sellaista kiristymisen kipua. Mutta jos oikeasti sattuu, menkkamaisesti, niin mene ihmeessä tarkastukseen.

Harjoitussupistuksetkin voivat avata kohdunkaulaa, mutta harvemmin.

Joka tapauksessa tarkistus on paikallaan, koska sinulla voi olla myös joku tulehdus, joka lisää supistelua ja pitää siten hoitaa.

jos ei lopu levossa, mene äitipolille, saat supistuksia estävän lääkityksen. Kyllä aika paljon voidaan tehdä, jos kyse on vain supistuksista.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat