Vierailija

Kerroin jo aikasemmin että meillä on ongelmia päivähoidon kanssa. Nyt kysyisin yleistä mielipidettä.10 kk ikäinen on perhepäiväkoti hoidossa ja hän nukkuu vaunuissa talon etupihalla, hoitajat ja lapset ovat takapihalla eli näköyhteyttä ei ole ja kuuloyhteys on kysenalainen (kuulevat varmaan jos lapsi huutaisi ei muuten). Vaunun luokse pääsee kuka vaan helposti, ilman että hoitajat huomaisi.Onko tämä oikein??

Kommentit (5)

Ei 10 kk vauvaa voi nukuttaa ilman valvovaa silmää vaunuissa. Sen ikäisellä jo tosi suuri tippumisvaara, kun osaa jo liikkua... voipihan vaavi ryömiä omille teilleen jos pehmeästi putoo... eikä nuorempaakaan vauvaa ole hyvä huudattaa.Olen itse kieltäytynyt varahoitopaikasta perhepäivähoitajalla. Onneksi kävin tutustumassa varapaikkaan, vaikka kyse oli vain yhdestä päivästä. Pph oli lasten kanssa ulkona( pieniä alle 2 v. pari ja vähän vanhempia osa) kun menimme, sanoi mulle ja lapsilleni että käydään katsoon sisällä ja ettei hänen omat hoitolapset pihasta lähde mihinkään, lähellä tie. En suostunut meneen vaan jäin vahtiin hoitolapsia, kun pph ja omat lapset kävi sisällä. soitin sieltä lähdettyä heti pph ohjaajalle ja sanoin etten vie lapsiani sinne, sain uuden varapaikan jonka kävimme katsomassa. aina kannnattaa varmistaa myös varahoitopaikka.

Kuulostaa siltä, kuin hoitaja olisi nukuttanut lastasi siksi paljon, jotta hän saisi ikään kuin hänet pois tieltä. Tosi kurjaa!Teit aivan oikein, kun otit lapsen pois kyseisestä paikasta. Toivottavasti löydätte pian uuden ja turvallisen hoitopaikan!

että miksi vauva nukkui eri puolella taloa??? Miksei siis voinut olla siellä takapihalla? Omituista. Olisin minäkin ottanut vauvani pois tuollaisesta paikasta.

syyksi sain että hän on herkkä äänille. Mutta tiedä heitä koska kyllä hän esim kahvilassa meidän kanssa nukkui vaunuissa viime viikolla ja on nukkunut muissa "meluisissa" paikoissa. Mutta sain sellaisen tunteen että he nukuttivat häntä aina puol väkisin. Koska sanoi usein että hän nukkunut tänään aika vähän eli 2,5tuntia. mikä on aika normaalia hänelle. Hän on aina nukkunut vähän. Ja hän nukkui aina kun tulin oli kello sitten 12 tai 15. Kummaa oli.

Kiva kuulla että en ole "hysteerinen äiti" koska sen leiman sain:)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat