Vierailija

Onko sormus ihan tyhmä ostos veljelleni joka valmistui ammattikoulusta, metalli puolelta??? Täytyykö sen olla jotain kodin tavaraa tai alalle liittyvää???

Kommentit (7)

Nimim. eräs, jolla on ihan liikaa niitä astioita jo ylioppilasjuhlienkin pohjalta ja pian olis seuraavat valmistujaiset, ammattikorkeasta, ja pitäisi keksiä, miten nätisti pyytäisi, ettei saisi nyt astioita vaan vaikka mieluummin koruja lahjaksi

Hän jatkaa opiskeluja joten tuskin sille alalle jää. varmasti pitää sellaisista nykyajan messinki sormuksista mut tulin vain miettineeksi että annetaanko koruja yleensä valmistujaislahjaksi!? (muillekkin kuin ylioppilaille ja rippilahjaksi)

vain kihlasormukset käytössä. Metalliteemastahan saisi vaikka mitä hauskaa muutakin lahjaa: Jotain metallisia keittiövälineitä, cooleri, lettupannu... Hevipaita, jossa lukee Täyttä metallia ....

sä et kai ymmärtänyt mihin piti kommentoida. Sulla ei taida olla senkään vertaa kouluja käytyny ku ihan asian vierestä kommentoit!!! Ku on lusikalla sitä älliä annettu niin ei voi kauhalla vaatia.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat