Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

sormus valmistujaislahjaksi????

Vierailija

Onko sormus ihan tyhmä ostos veljelleni joka valmistui ammattikoulusta, metalli puolelta??? Täytyykö sen olla jotain kodin tavaraa tai alalle liittyvää???

Kommentit (7)

Vierailija

Nimim. eräs, jolla on ihan liikaa niitä astioita jo ylioppilasjuhlienkin pohjalta ja pian olis seuraavat valmistujaiset, ammattikorkeasta, ja pitäisi keksiä, miten nätisti pyytäisi, ettei saisi nyt astioita vaan vaikka mieluummin koruja lahjaksi

Vierailija

Hän jatkaa opiskeluja joten tuskin sille alalle jää. varmasti pitää sellaisista nykyajan messinki sormuksista mut tulin vain miettineeksi että annetaanko koruja yleensä valmistujaislahjaksi!? (muillekkin kuin ylioppilaille ja rippilahjaksi)

Vierailija

vain kihlasormukset käytössä. Metalliteemastahan saisi vaikka mitä hauskaa muutakin lahjaa: Jotain metallisia keittiövälineitä, cooleri, lettupannu... Hevipaita, jossa lukee Täyttä metallia ....

Vierailija

sä et kai ymmärtänyt mihin piti kommentoida. Sulla ei taida olla senkään vertaa kouluja käytyny ku ihan asian vierestä kommentoit!!! Ku on lusikalla sitä älliä annettu niin ei voi kauhalla vaatia.

Uusimmat

Suosituimmat