Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ei hitsivie :( Molemmilla lapsilla jäämässä liki koko vaatekaapin sisältö kerralla pieneksi!

Vierailija

Sen siitä saa kun ostaa kaiken H&M:ltä alekoreista ja kuponkialennuksilla. HM:n vaatteet on vaan noista halpiksista ne kaikkein sopivimmat ja vähiten käytössä venyvät ja vanuvat.Tulee muuten todella kalliiksi ostaa sekä 5v:lle, että 3v:lle (poika, joten isosiskon vanhoista kelpaa vain murto-osa) hirveä kasa vaatteita kerralla. Onneksi kohta on sentään alemyynnit, jos niistä saisi vähän helpotusta... Noin vuoden nämä nykyiset ehtikin mennä isommalla, pienemmällä vähän alle.

Kommentit (5)

Ja tee ihmeessä lappua mitkä ovat välttämättömiä ja mitkä eivät.

Onko teillä ketään tuttujakaan joilta voisi ostaa pieneksi jäänyttä vaatetta halvemmalla?

Tätähän se on, meillä tehdään keväällä suuri vaatekaappien tyhjennys ja sama taas syksyllä uudelleen - onneksi on vakituiset ostajat pieneksi jääneille.

Haalin kyllä kirppareilta ja alennusmyynneistä vaatteita ja kenkiä varastoon odottamaan, ettei sitten tarvitse paniikissa lähteä ostamaan kaikkea kerralla - tämä tietysti edellyttää, että on tilaa johon voi varastoida (varastossa on nytkin mm. tulevaksi talveksi ulkoiluvaatteet ja joitakin talvikenkiä kolmelle lapselle).

Ärsyttää jatkuva vaatteiden ostelu. Mieluummin ostaisin kertarytinällä kerran vuodessa vaatteet taas vuodeksi eteenpäin. Ymmärrän toki, että jos rahasta kovin tiukkaa, niin voi olla tukalaa ostaa kaikki kerralla.

Kuopukselle ei siis onneksi tarvitse ostaa mitään mutta esikoiselle kyllä. Mutta nyt odotetaan kolmatta lasta ja jos hän on tyttö, vähän samaa on odotettavissa meilläkin.

reiluja vaatteita. Itse pyrin siihen, että siinä vaiheessa kun edellinen vaatekoko alkaa jäämään pieneksi, niin seuraava on jo valmiina odottamassa, jotain pieniä täydennyksiä tehdään sitten vielä myöhemmin.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat