Vierailija

Ystäväni naureskeli synnärillä, kun näki vauvamme ekaa kertaa, että ei hän muuten osaa tämän vauvan ulkonäöstä sanoa, että kehen se tulee, mutta aika paljon tuo nenä muistuttaa miehen parhaan kaverin nenää.Mies ei onneksi ollut millänsäkään, mutta oliko ystävä vähän tökerö?

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Semmoista se on. Osa ihmisistä on tosi kankeita juhlavissa tilanteissa. Kokevat siis vaikeaksi ottaa osaa/onnitella - ystäväsi kaiketi kuuluu siihen sakkiin, joka yrittää hurtilla huumorilla selvitä delikaateista tilanteista.

esim. mieheni viljelee vastaavaa silloin tällöin... ei kannata suuttua, oli varmasti hyväntahtoisesti heitetty "hauska vitsi", ei varmaan oikeasti tarkoittanut vihjailla mitään!(Itsekin sitä mieltä olen, että tyhmiä tuollaiset vitsit, mutta niistä kannata kuitenkaan kunnolla loukkaantumaan alkaa´...)

miksi naiset eivät reagoi heti, vaan tulevat tänne itkemään.Miksi ihmeessä et sanonut heti kaverillesi, että Hei haloo, oliko hiukan typerä kommentti! Ja nauranut itse päälle.Huumoria naiset, ja suoraa puhetta!!!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat