Mitä näkemistä siellä Tukholman vanhassa kaupungissa lapsille on?

Vierailija

onko lelukauppoja tms. marketteja josta saisi jotain matkamuistoja ostettua mukaan?-myös matkaa suunnitteleva (nuoruudessa viimeksi käyty, ei muistikuvia)

Kommentit (9)

Vierailija

Djurgårdeniin, lautalla pääsee mukavasti yli.. Junibacken, Gröna Lund, Skansen, Akvaarioita ym...kaikkea ei ehdi yhden päivän aikana.Vanhassa kaupungissa tuskin lapsille erityisesti mitään "kivaa", sinne mieluummin aikuisten seurassa shoppailemaan :)

Vierailija

Lelukauppoja on, mutta aika kalliita.

Kandee kävellä siitä läpi Kulturhusetiin asti, siellä on loistava ja ilmainen lasten kirjasto ja näyttelytila toiseksi ylimmässä kerroksessa (sis. suomenkielisiä kirjoja, peuhupaikkoja, taidepajan, pelejä)

Vierailija

tykkäävät kaikesta vanhasta, varmaankin äidiltään oppineet. Heille on aina elämys päästä sinne (ja muihinkin vanhoihin kaupunkeihin missä vain ollaan) vanhoja taloja ja kapeita kujia katselemaan... kiihottaa mielikuvitusta jotenkin kai. Myös Vasa-museossa on käyty. Mitään marketteja ja puuhamaitahan vanhassakaupungissa ei ole, jos sellaista hakee; marketteja on keskustassa ja Gröna Lundiin mennään jos huvipuisto houkuttaa.

Vierailija

Älä nyt Tukholmaan lähde mitään marketteja katsomaan!! Se on ihana, kaunis kaupunki jossa on mahtavia nähtävyyksiä ja ihania pikkukauppoja!"Prismoissa" ehtii hengailla kyllä ihan tarpeeksi täällä koti-Suomessa.

Vierailija

On siellä ainakin Kuninkaan linna. Kannattaa katsoa se vahdinvaihdos, on näyttävä ja varmasti jännittävää lapsille. Voishan siellä linnassa käydä muutenkin katsomassa jos kiinnostaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat