Vierailija

Olen tehnyt selväksi kavereille, että en vastaa kännykkääni, jos näytössä lukee "tuntematon numero". Minulle soittelevat puhelinmyyjät monta kertaa viikossa, joten siksi en vastaile jos numero ei näy. Joidenkin ystävien on kuitenkin ihan pakko joka kerta soittaa tuntemattomasti, ja sitten ovat tosi näreissään kun on niin hankalaa kun minua ei saa koskaan kiinni.

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

aivan turha illuusio! Minä en ainakaan vastaa, jos ei huvita, on muuta tekemistä tms.Soittaja voi jättää viestin tai lähettää tekstiviestin.

Minä en vastaa lainkaan tuntemattomiin numeroihin. Jos jollakulla on oikeasti asiaa, jättänee viestin tai lähettää tekstarin tai meilin.

Lainaus:

Minulle soittelevat puhelinmyyjät monta kertaa viikossa, joten siksi en vastaile jos numero ei näy.
Myyntiä saa muuten hyvinkin tehokkaasti halutessaan rajoitettua asettamalla numeronsa markkinointikieltoon; http://www.ssml.fi/index.phtml?s=35 sivulta löytyy lisää ns. Robinson-palvelusta. Itselleni ei (kiellon asettamisen jälkeisen parin viikon varoajan päätyttyä) ole tullut ainuttakaan markkinointipuhelua - tosin aivan sataprosenttinen tämä ei kuulemma ole.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat