Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Usein puhutaan että tyttöä odottaessa tekee mieli makeaa ja poikaa odottaessa suolaista. Mutta mitäpä jos voisi syödä kilotolkulla ananasta, tomaatteja, kurkkuja, omenoita...Tyttö vai poika ;)

Kommentit (9)

älytön vihannesten ja hedelmien himo!!!!!! Tulen melkein pahalle tuulelle jos ei kotonta löydy omenaa yms. Ja odotellaan poikaa=) Esikon kanssa ei ollut hedelmä/vihannes himoa vaan lähinnä suolaisten ja tosi tulisten juttujen himoa ja silloin odottelin tyttöä=)

ja kupuksen odotuksessa teki älyttömästi makeaa mieli (joka on poikkeavaa mulle). Molemmat poikia (tosi ihan erilaisia sellaisia).. Onnea odotukseen se on noin 50/50 % saumat saada kumpi vaan.. : )

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Akuutin lääkärin mukaan mieliteot liittyvät raudanpuutteeseen...

"Raskaudenaikaisilla mieliteoilla saattaa kylläkin olla tausta raudanpuutteessa, joka monille tulee."

http://www.yle.fi/akuutti/laakariarkisto/makeanhimo.htmMulla ekassa raskaudessa teki mieli suolaista ja tässä toisessa ei mielitekoja ole ollut. Molemmat raskaudet ovat poikaraskauksia. Toisessa raskaudessa veriarvot oli paljon paremmat lähtötilanteessa (noin 125 vs 145).

Meillä 3 tyttöä ja sellainen tunne on että tämä neljäskin on tyttö ;)Eli tämä hedelmien mässääminen antoi vielä lisävinkkiä siitä:)AIHA joka jo ostellut söpöjä mekkoja tulokkaalle

kun himottaa kaikkea terveellistä :)Kaverilla oli salaatti/hedelmähimo ja poika tuli..Mulla taas älytön herkutteluhimo ja kasvikset ei maistu (normaalisti maistuu) ja tyttö tulossa :)fanny 21

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat