Vierailija

Aloitin uudella työpaikalla kaksi viikkoa sitten. Aika monimutkainen työ, paljon opittavaa, vieläkin opettelen eri käytäntöjä ja kiekuroita, on siis keskityttävä työtehtäviin.No heti ensimmäisenä päivänä yksi esimiehistäni katsoi todella tiiviisti, ja aina vilkaisi kun menin ohi. Tosi kiva mies, hyvännäköinen, hauska. Sitten kuulin, että hänestä olen aika kiva pakkaus, josta olin aika otettu. Mutta tänään meni ihan löperiksi koko homma, koska JOKA kerran kun näki minut, niin tuijotti, JOKA kerran kun käveli vastaan niin hymyili ja katsoi silmiin, ja jos minä vilkaisin siihen, niin katse oli rintamuksella tai muuten minuun kohdistuneena. Voi vitsit, alkaa ahdistaa jo. Jos minä olin jossain, niin eikös tämäkin tule sinne jollakin verukkeella. Ja se todella on haluttava mies... haavelin vain kaikenlaisia kuumia unelmia koko päivän. Kohta joku huomaa sen tuijottelun, en halua mitään sellaista huomiota uudella työpaikalla. Sitä ei voi oikein paetakaan, kun se seuraa koko ajan. Tekis mieli olla menemättä huomenna, en tajua, mulle ei ikinä ole tapahtunut tällaista...

Kommentit (19)

Itselleni kävi juuri noin, tosin sillä erolla, että mies tuli työpaikkaan minun jälkeeni. Kahdesa VIIKOSSA asuimme jo epävirallisesti yhdessä. Liittoa on jatkunut kohta 10 vuotta ja lapsiakin siunaantunut 3 tässä matkan varrella.Että onnea vaan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja voihan se olla naistenmieskin. Mutta mitä olen työpaikka nähnyt, on toisten naisten kanssa lähinna kaverillinen, eikä missään nimessä flirttaileva. En ihan naiivikaan enää ole, mutta tässä tilanteessa ei järki tunnu pelaavan, tämä on ihan fyysistä vetoa. Aika pelottavaa.

Ja ei minua kaikki muut miehet tuijota koko ajan. Etkö ikinä itse ole tuntenut jonkun katsetta, ja kun käännyt katsomaan, niin siinähän se taas pällistelee. Ja on katseita ja katseita, siis sellainen flirttaileva hymy ja katse. Vähän kiusallinenkin. Ja kun sanon kävelin ohi, niin puhun lähinnä yhdestä isosta salista, jossa kävelee paljon ihmisiä. Siis jos hän kävelee toiseen suuntaan toisella puolella salia, niin katseet kohtaa silloinkin, kun hänellä ei olisi mitään asiaa tuijotella minua.

Aikaa on kulunut liian vähän ja mies on liian hanakka lähestymään. Kannattaa ottaa asialinja ja pitää oma pää kylmänä. Jos mies on työpaikan Don Juan, niin saatat vielä itsesi noloon tilanteeseen jos lähdet mukaan leikkiin.t. nainen, jolla ei yleensä kiristä pipo tällaisissa asioissa - tuo kuulostaa kuitenkin jo epäilyttävältä.

Lainaus:

Ja voihan se olla naistenmieskin. Mutta mitä olen työpaikka nähnyt, on toisten naisten kanssa lähinna kaverillinen, eikä missään nimessä flirttaileva. En ihan naiivikaan enää ole, mutta tässä tilanteessa ei järki tunnu pelaavan, tämä on ihan fyysistä vetoa. Aika pelottavaa.
muiden kanssa, se on sen tehnyt jo silloin kun ne tuli taloon uutena työntekijänä. Ne naiset on jo fiksumpia ja tietävät, mistä on kyse... Siinähän se koko jutun viehätys piilee, että aina tulee uusia saalistettavia.

tyhmintä mitä kukaan uusi työntekijä voi tehdä, on ruveta suhteeseen pomonsa kanssa. Siitä ei seuraa mitään hyvää, ja pahimmassa tapauksessa lennät koeajalla ulos kuin leppäkeihäs...

se jokaisen työpaikan surullisen kuuluisa naistenmies, joka on tehnyt saman tempun jokaiselle uudelle, kokemattomalle naispuoliselle työntekijälle... Kotona vaimo ja liuta kakaroita.

Joka kerran kun käveli vastaan niin hymyili ja katsoi silmiin? Siis täh?

Mitä muuta oisi pitänyt tehdä? Minä olen yli kolmekymmentä vuotta kuvitellut, että tuttua ihmistä katsotaan silmiin, kun tulee vastaan, tervehditään ja - tehdään jopa niinkin rohkea temppu kuin HYMYILLÄÄN!

Eli siis tarkoittaako tuo sun mielestä jotain syvempää? Enpä ollut tiennytkään!

Heh! :))))

mikä olisi pidemmällä aikavälillä järkevämpää ja hyödyllisempää: opiskella uusi duuni kunnolla, keskittyä siihen vai mokata homma alkuunsa rupeamalla suhteesen esimiesasemassa olevan miehen kanssa...

Ethän sinä mikään eläin ole? Osaat hallita ja hillitä käytöstäsi? Ihastuminen on normaalia. Se on ihana tunne. Mutta kun tutustut vähän tähän työkaveriin, niin se tunne haihtuu. Jos työpaikka on hyvä, niin älä pilaa sitä eläimellisellä käytöksellä. Nauti pienestä flirtistä, mutta mitään muuta ei kannata tehdä.Ja ikää sinulla oli... 18 v?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat