Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olemme veljeni kanssa koko ikämme olleet aika läheiset, asumme nyt melko kaukana toisistamme eri paikkakunnilla eikä olla enää niin paljoa siis tekemisissä kuin aiemmin. Haluaisin kuitenkin säilyttää läheiset välit ja luoda ystävyyttä ja "perheentuntua" myös veljeni tuoreen vaimon kanssa, hän tuntuu niin kovin etäiseltä. En siis tarkoita että haluan tuppautua heidän elämäänsä vaan ihan vaan pysyä hyvissä väleissä varsinkin kun nyt on perheenlisäystäkin heille tulossa. En halua ahdistaa veljeni vaimoa vaan tuoda ilmi että olen halukas auttamaan esim. vauvan tai kodin kanssa jos apua tarvitaan ja että toivoisin että olisimme ystäviä. Asia vaan tuntuu jotenkin vaikealta koska emme ole juuri olleet tekemisissä veljeni vaimon kanssa. Vinkkejä miten kannattaa toimia?

Kommentit (3)

Tykkääkö esim. shoppailla? Jos, niin pyydä vaikka shoppailukaveriksi ja sitten vaikka kahville.Jos hän ei olisi raskaana niin olisin ehdottanut yhteistä "bileiltaa" ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä miehen veli ei ole naimisissa ja hänellä pitempiaikaisia tyttöystäviä on ollut 4 tässä minun ja mieheni yhteiselon (10 v) aikana. Fakta vaan on se, että kahden kanssa on ollut oikein mukavaa ja helppo olla ja kavereita ollaan oltu, kun taas kahden kanssa välit olleet viileät. Toimeen tullaan jne, mutta ei mitään yhteyttä saati sitten kaveruussuhdetta. Ei kaikki vaan sovi kaikkien kavereiksi...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat