Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Näyttäisi siltä että tytöllä on vesirokko, näppylöitä siellä täällä ja kuumetta. Onko apteekissa jotain millä helpottaa kutinaa? Pitäisikö helpotusta saada mahdollisimman pian parhaan tehon saamiseksi vai riittääkö apteekkireissu huomenna?Oletteko käyttänyt lasta lääkärissä diagnoosin varmistamiseksi, vai oletteko luottanut omaan näkemykseenne ja lääkinnyt käsikauppalääkkeillä?

Kommentit (7)

Isompi lapsi sai myös ataraxia kun kutisi aivan kauheasti. Ei tarvinnut lääkäriin viedä, sain reseptin puhelinsoitolla neuvolan kautta.

näppylöihin siveltävää emulsiota sekä myös suun kautta otettavia tabletteja, en muista kyllä mikä oli se lääkeaine niissä. Lapsella oli lääkärin mukaan todella paljon näppylöitä ja siksi määräsi noita tabeletteja. Todella kivuttomasti ja helpolla meni kyllä meidän muksulla vesirokon sairastaminen, näppylät eivät vaivanneet eivätkä oikeastaan kutisseetkaan kuin hiukan yhtenä päivänä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itse en käyttänyt lasta lääkärissä kun oli vesirokko. Oli jotenkin niin selvä diagnoosi ja tasan kaksi viikkoa siitä kun lapsen serkku oli sairastanut vesirokon.

myy Vesirokkosalvaa, en muista mikä (on siis heidän oma tuotteensa). Meillä oli ainakin toimiva. Jos ei kutia, ei kannata laitata mitään (tietenkään). Suihkuttelu auttaa toisilla ja meillä auttoi myös (etenkin alapään kutinaan) ihan puhdas perunajauho!

on sellasta pullossa olevaa nestettä, jota saapi apteekista ja voi siihen kastetulla pumpulilla sitten pyhkiä kutiavia näppylöitä.

Ja eiköhän se tauti siitä pikkuhiljaa paina päälle niin, ettei epäselvyyksiä jää, mistä on kyse.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat