Vierailija

Ikäänkuin olisi likaiset. Väri on joko aivan vaalea tai sitten rusehtava. Kaikki tummat joudun heittämään roskiin. Voin ostaa vain valkoisia, punaisistakin on väri lähtenyt.

Kommentit (15)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mä inhoon tuollaisia maksihousuja missä on paksut ja kiristävät kuminauharesorit. Parhaita on hipster-malliset pökät (niitä on myös sloggilla)

kannattaa vaihtaa vähän useammin ne persvaossa uiskentelevat kalsarit.Kyllä beiget maxislogitkin on seksikäämmät kuin kusenpolttamat stringit!

En tiedä mistä johtuu, mutta mulla noin kävi mustille pikkuhousuille tokan lapsen raskausaikana. Sen jälkeen tai sitä ennen ei ole käynyt.Mietin itsekin , että mitä ihmeen happoa multa haaruksista valuu...

laittaa niitä kuivumaan jos tulee vaikka vieraita tms. En omista yhtään tavallisia pikkuhousuja eli stringejä ovat, en tiedä lähtisikö tavallisistakin väri kun en pysty käyttämään tavallisia ollenkaan. Tosi ärsyttävää kun pitää kaikki alkkarit ostaa uudet. Parit valkoiset vain omistan. Joskus haisee alkkarit ammoniakille tms käytön jälkeen vaikken ole lirautellut, valkovuotoa on kyllä paljon.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat