Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mistä voi johtua että kaikista tummista pikkuhousuistani lähtee väri pois haarojen kohdalta

Vierailija

Ikäänkuin olisi likaiset. Väri on joko aivan vaalea tai sitten rusehtava. Kaikki tummat joudun heittämään roskiin. Voin ostaa vain valkoisia, punaisistakin on väri lähtenyt.

Kommentit (15)

Vierailija

Mä inhoon tuollaisia maksihousuja missä on paksut ja kiristävät kuminauharesorit. Parhaita on hipster-malliset pökät (niitä on myös sloggilla)

Vierailija

kannattaa vaihtaa vähän useammin ne persvaossa uiskentelevat kalsarit.Kyllä beiget maxislogitkin on seksikäämmät kuin kusenpolttamat stringit!

Vierailija

En tiedä mistä johtuu, mutta mulla noin kävi mustille pikkuhousuille tokan lapsen raskausaikana. Sen jälkeen tai sitä ennen ei ole käynyt.Mietin itsekin , että mitä ihmeen happoa multa haaruksista valuu...

Vierailija

laittaa niitä kuivumaan jos tulee vaikka vieraita tms. En omista yhtään tavallisia pikkuhousuja eli stringejä ovat, en tiedä lähtisikö tavallisistakin väri kun en pysty käyttämään tavallisia ollenkaan. Tosi ärsyttävää kun pitää kaikki alkkarit ostaa uudet. Parit valkoiset vain omistan. Joskus haisee alkkarit ammoniakille tms käytön jälkeen vaikken ole lirautellut, valkovuotoa on kyllä paljon.

Uusimmat

Suosituimmat