Mitä ajattelet, kun näet siivoojan? rehellisesti, mitä ajattelet tällä

Vierailija

.

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Työpaikallani suurin osa siivoojista on maahanmuuttajataustaisia. Useimmat heistä ovat myös hyvin fiksuja ja selvästi koulutettuja ihmisiä.

Vierailija

eilen kyllä nauratti kun oli terveysaseman odotushuoneessa ja vanhempi siivooja sanoi nuorelle "miehelle" että tule mukaan hakemaan harjat niin tämä vastasi "Emmä jaksa, tuo sä kun olet siellä" Jos mun lapseni olis työpaikallaan noin laiska niin kyllä hävettäis

Vierailija

Kurssillamme oli yksi maahanmuuttajanainen joka oli koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri. Omassa kotimaassaan oli ollut koulun rehtori täällä ei kelpaa mihinkään koulutuksellaan ja ammatillisella kokemuksellaan.

7

Vierailija

Lainaus:

...kasvatustieteiden maisteri. Omassa kotimaassaan oli ollut koulun rehtori täällä ei kelpaa mihinkään koulutuksellaan ja ammatillisella kokemuksellaan.
10

Vierailija

Meillä (siis työpaikalla) käy sekä sellaisia joista en ajattele mitään muuta kuin ylipäänsä työkavereista joita käytävällä vastaan tulee, että sellaisia joita käy sääliksi kun vaikuttavat niin reppanoilta.

Vierailija

Me laitoshuoltajat tehdään todella siistiä työtä heihin verrattuna. Eikä ole paikat kipeänä kun kerran osaa siivota oikein.

Lainaus:

ei ole koulua käynyt, kun joutuu paskahommia tekemään. Paikat kipeenä, huonolla palkalla

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat