Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä ajattelet, kun näet siivoojan? rehellisesti, mitä ajattelet tällä

Vierailija

.

Kommentit (17)

eilen kyllä nauratti kun oli terveysaseman odotushuoneessa ja vanhempi siivooja sanoi nuorelle "miehelle" että tule mukaan hakemaan harjat niin tämä vastasi "Emmä jaksa, tuo sä kun olet siellä" Jos mun lapseni olis työpaikallaan noin laiska niin kyllä hävettäis

Kurssillamme oli yksi maahanmuuttajanainen joka oli koulutukseltaan kasvatustieteiden maisteri. Omassa kotimaassaan oli ollut koulun rehtori täällä ei kelpaa mihinkään koulutuksellaan ja ammatillisella kokemuksellaan.

7

Lainaus:

...kasvatustieteiden maisteri. Omassa kotimaassaan oli ollut koulun rehtori täällä ei kelpaa mihinkään koulutuksellaan ja ammatillisella kokemuksellaan.
10

Meillä (siis työpaikalla) käy sekä sellaisia joista en ajattele mitään muuta kuin ylipäänsä työkavereista joita käytävällä vastaan tulee, että sellaisia joita käy sääliksi kun vaikuttavat niin reppanoilta.

Me laitoshuoltajat tehdään todella siistiä työtä heihin verrattuna. Eikä ole paikat kipeänä kun kerran osaa siivota oikein.

Lainaus:

ei ole koulua käynyt, kun joutuu paskahommia tekemään. Paikat kipeenä, huonolla palkalla

Jos siivooja on ulkomaalainen, mietin usein, että mitäköhän tuokin ihminen on tehnyt ennen kuin joutui Suomeen siivoamaan.Jos siivooja on nuori, ajattelen, että hän on opiskelija.

Uusimmat

Suosituimmat