Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Koko päivänä ei ole minulla näkynyt yhtään viestiä, vaikka pitäisi olla yli 20000 viestiä....Höh.Nalle

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Toisella selaimella (firefox) näkyy moitteetta, kun nyt ei näkynyt enää vauvat-palstakaan ilman tuota otsikoiden määrä -kikkailua mozillalla. Outoa!

Mitään kautta en pääse taaperopalstan viestejä näkemään, eikä auta vaikka valitsisi viestien määräksi mitä!!!Ymmärrän, että uudistus saattaa haitata palstan toimintaa päivän tai pari, mutta nyt alkaa jo olla liikaa. Onkohan taustalla samat atk-ihmiset kuin Sampo-pankissa... Nyt kyllä pitää saada palsta toimimaan!

Niin siis ihan aikuisten oikeesti, miten tätä systeemiä pitää nykyään käyttää... Ois ihan kiva lukea keskusteluja, mutta ku ei näytä kuin 10 viestiä max kerrallaan ja nekin vaan etusivun kautta... Tässähän ihan erakoituu kohta kun kaikki nettiystävät jää kadoksiin... Pitääkö siirtyä kaksplussaan häh??Pännii...T: Kiukku-Miukku

Ihan pikaisesti katsoin tätä ja kysyn / kommentoin vain, että olettehan klikanneet tuolta vasemmasta reunasta keskustelut (yläpuolella palaute, alapuolella osta&myy)... Siellä normaalit otsikot kuumeilut, odotukset ja taaperot yms. yms. Nyt siellä näyttäisi olevan taas kirjoituksia. Viime viikolla olikin 1-2 pv kun ei tullut uusia kirjoituksia :(

..jos menee tyhjältä näyttävälle vauvat-sivulle ja sitten muuttaa viestimääräksi 10, siihen laatikkoon, jossa saa valita viestien määrän.

Toimi minulla...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat