Ollaan muuttamassa Pikku-Huopalahteen. Millaista on asua?

Vierailija

Mitä tekemistä ja palveluita lapsiperheille?

Kommentit (7)

Ruskeasuon puolella on äiti-vauvajoogaa ja Tilkankadulla vauvauintia, samaten taisi olla jotain baby brasilia ainakin vähän aikaa sitten. Leikkipuistoja on pari ja päiväkoteja useita. Ruokakauppoja neljä, pari r-kiskaa, apteekki, posti, kela, kapakoita ja pitserioita on myös. Kaksikin tanssistudiota, kuntosali. Eli palvelut löytyy kyllä. Kesällä varsinkin ihana alue, viihdyn kyllä muuten täällä itse, mutta kaikki talot ovat uudehkoja ja asuisin mieluummin vanhassa talossa itse :) Minne päin muutat?

Paljon kivoja leikkipuistoja ja luontoa, ihan mahtava päiväkoti Purje (siinä koulun yhteydessä) ja muutkin ihan ok (lapsi oli varahoidossa joskus)Palvelut ihan ok myös, kauppoja, apteekki, pizzaakin sai. :)Ja kulkuyhteydet tosi jees. (riippuu mihin päin Pikkuhuopista muutatte, mut kympin spåra menee ja sitten Manskua pitkin miljoona eri dösää.)

Tykkään alueesta, koska siinä on niin paljon ulkoilumahdollisuuksia hollilla ja tosi hyvät liikenneyhteydet. Toivottavasti myös kaikkea kivaa lapsille! Tarkoituksena olis jäädä sinne hamaan tulevaisuuteen asustelemaan.

Kyllä täällä kaikenlaista aktiviteettia on, ja lapsiperheitä tosiaan aika paljon. Siellä on kiva leikkipuisto siinäkin päässä, ja Seurasaari ja Munkkiniemen uimaranta on kanssa lähellä, kivoja paikkoja lasten kanssa.

että taaperojumppaa ja vastaavaa järjestetään myös ja Tilkankadun alkupäässä on lastenvaatekirppis Tamine joka kannattaa käydä tsekkaamassa. Sinne voi viedä tavaraa myyntitilille.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat