Mitä mieltä meidän lomasuunnitelmista: Menemme Turkuun majoittumaan, sieltä

Vierailija

Muumimaailmaan tulopäivänä ja seuraavana päivänä Turun linnaan, illalla ajelemme Raumalle, jossa toinen hotelliyö, seuraavana päivänä katsastamme Raumaa ja sen ympäristöä. Lapset 4- ja 8 -vuotiaat. Mahtaako löytyä mielekästä katseltavaa rannikkokaupungeista?

Kommentit (7)

ajoissa. Linna on kiva, mutta en nyt tiedä siitä aboa vetuksesta, onko se niin kiinnostava noin nuorille. Enkä tiedä siitä Raumastakaan...Olisin mieluummin Turussa ja Naantalissa. Liedossa on myös Zoolandia, Turun lähellä. t. turkulainen, lapset 7v ja 2v

Kerran sateisena sunnuntaina päätettiin mennä viettämään sitä Raumalle ja sieltä löysimme kiinni olevan vesitornin ja venelaiturin. Jollain aukiolla syötiin jäätelöä ja tultiin kotiin.Harvinaisen tylsä oli retkemme Raumalle, toivottavasti ap:n perhe löytää parempaa tekemistä.

Ehdottomasti kannattaa viettää Turussa ja lähi- ympäristössä muutama päivä. Näkemistä ja kokemista varmasti riittää koko ajaksi. Kannattaa googlettaa Turun nähtävyydet tai lasten Turku, niin tulee monenlaista tietoa.

ohjelmaa pariksi päiväksi, siellä on linnan lisäksi vaikka mitä mielenkiintoista, Kupittaan seikkailupuisto, Merikeskus, Suomen Joutsen-laiva, Koiramäen kierros -kiertoajelu, Luostarinmäen museoalue, Aboa vetus et nova- museo jne.

Voidaanhan me ajella Turusta sinne Lietoonkin, näkyy sekin olevan ihan lähellä. Ja siellä Naantalissahan on varmasti muutakin katsomista kuin Muumimaailma..

mennä abo avetukseen eli maanalaiseen museoon jossa on kaivettu esiin aitoa keskiaikaista turkua. Meillä ainakin 4v ja 8v olivat ihan haltioissaan.Kupittaan puistossa paljon toimintaa kesällä. Kannattaa varata aikaa ja tutustua.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat