Voiko kosteusmittaukset vaatia koko huoneistoon?

Vierailija

Eikä siis vain märkätiloihin? Ostotarjousta mietitään asunnosta, jossa ollut kosteuongelmaa (pitäisi olla kuivattu ja korjattu asianmukaisesti, mutta haluttaisiin varmistella).

Kommentit (6)

Lainaus:

Kuivanut home on haitallista sekin (joskus haitallisempaakin kuin se kostea).
Juu on, ihan kamalan vaarallista. Varokaa, pelätkää, tutkikaa, vaatikaa!!! Ollut kosteusvaurio, vaatikaa kaikki maailman tutkimukset ja asiantuntijat paikalle! Ja silti, se on vaarallista, hengenvaarallista! Home on pahempaa kuin esim. syöpä. Sitä ei niin vain nujerreta. Ei millään. (ei ne kuolettavat lämpötilat ja muut oikeasti mitään merkkaa, se on vaan se pahapahapaha ja vaarallinen home mitä pitää pelätä)!!! Nih.

Ostakaa ihmeessä IHAN UUSI (jos yhtään ajattelette edes lapsia?). Ei tarvii pelätä. Sehän ei siis voi homehtua eikä siellä voi olla muutenkaan huono ilma, väärä kosteus...

Kyllä asiansa tunteva ammattilainen osaa mitata niin ettei koko kämpästä tehdä reikäjuustoa.

Sellaisen löytäminen sitten onkin ihan eri juttu. Itse kyllä karttaisin asuntoa jossa on ollut huomattava kosteusvaurio. Näitä remonttireiskoja kun piisaa. Yhdessä talossa oli kosteustutkimus/kuivausfirman puolesta säännölliset mittaukset ja kone kuivattamassa. Asukas sitten uskoi yleismies-jantusta ja otti kuivaimet pois vaikka lattioissa selvää kosteutta. Ei muuta kuin vesieriste päälle. Täyttä paskaa tehtiin ja vauhdilla.

Mitä kosteusongelmaa on ollut?

Jos on kuivattu, se ei tarkoita sitä että ongelmat on poissa. Kuivanut home on haitallista sekin (joskus haitallisempaakin kuin se kostea).

Sä voit kyllä OSTAA mitä haluat, mutta jos käytät vaatia sanaa kuulostat siltä, että oletat vain jonkun vaatimuksesta tulevan mittareineen. Rahasta ne tulee. Ei sillä ole vaatimisen kanssa mitään tekemistä.

Kannattaa miettiöä mitä kosteusmittauksia haluaa. PIntamittarilla ei kerrosrakenteissa paljoa ole virkaa. Reikien poraamienen rakenteisiin ympäri huoneiston saattaa olla myyjästä ikävää....myyjä ei saata suostua jos mittauksista jää pysyviä jälkiä,. Muuten luulisi että jos sinä tilaat ja maksat niin miksi ei voisi koko asuntoa mitata. Kannattaa muistaa että tilaaja maksaa jos ei ole muuta sovittu.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat